banner392

Muharrem İnce: ‘Pamukova nın fezlekesini yedik ezmesinide belediye de yiyelim’ dedi

Sakarya ya gelen CHP Genel Başkan yardımcısı Yalova milletvekili Muharrem İnce’ye Pamukova ezmesi ikram edildi. Taner Gökoğlu tarafından ikram edilen ezmeyi yiyen İnce “Pamukova da seçim öncesi geldiğimizde hakkımızda açılan dava için fezleke yedik. Şimdi de Pamukova nın ezmesini yiyelim ama seçimde kazanıp belediye de de ezme yemeye gelelim” dedi.

Cumartesi günü Karasu belediye başkan adayını açıklamak için Sakarya ya gelen Muharrem İnce’yi otaban çıkışında CHP ilçe başkanı ve Taner Gökoğlu ve partililerle Sakarya büyükşehir belediye başkan aday adayları Raşit Dünya ve Ecevit Keleş’inde bulunduğu karşılama sırasında İnce’ye Pamukova’dan götürdükleri ezme ikramı yapan Taner Gökoğlunun ezmesinden yiyen Muharrem İnce espiri yapmayı da ihmal etmedi.

İnce: “Pamukova ya geçen seçim öncesi geldiğimiz zaman vatandaşların israrları üzerine merkezden yaptığım bur konuşma nedeni ile hakkımızda açılan davadan dolayı fezleke düzenlendi. İzinsiz konuşma diye tutulan tutanak sonucu Pamukova da aldığım ilk ceza olan fezleke oldu. Milletvekili olarak bu suçtan dolayı Pamukova da fezleke yedik. Şimdi de Pamukova nın ezmesini yiyelim. Ancak belediye seçimleri sonucunda Pamukova ya kazanalım ve yeniden ezme yemek için Pamukova ya gelip belediye de ezme yiyelim.” Dedi.




Muharrem İncenin seçimler öncesi geldiği Pamukova da aldığı ceza Trafiği aksatmak ve seçim yasaklarına uymamak olarak düzenlenmişti.

İŞTE O TARİHTE İNCENİN YAPTIĞI TRAFİĞE KAPALI ALANDAKİ O KONUŞMASI. 
Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2014, 19:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER