banner392

MİT’te “FETÖ üyesi” diye kayıtlı AKP Genel Başkan Yardımcısı kim?

Meclis Genel Kurulu'nda AKP-MHP ortaklığıyla getirilen Anayasa değişiklik teklifinini maddeleri üzerindeki görüşmeler sürüyor...

MİT’te “FETÖ üyesi” diye kayıtlı AKP Genel Başkan Yardımcısı kim?

 Meclis Genel Kurulu'nda AKP-MHP ortaklığıyla getirilen Anayasa değişiklik teklifinini maddeleri üzerindeki görüşmeler sürüyor.

Dün gece yarısı ağır kavgalara sahne olan kürsünün parçalanmasına neden olan tartışmaların ardından Genel Kurul bugün de gergin başladı.

Söz alarak kürsüye gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan ise ortalığı karıştıran bir iddiayı gündeme getirdi. CHP'li Tezcan konuşmasında, "MİT'te 563189 numaralı bir belgede bir AKP Genel Başkan Yardımcısı için 'Gülen Cemaati üyesi' notu düşülmüş durumda, bu kim?" iddiasını ileri sürdü.

CHP'li Tezcan'ın bu sözleri, ön sıralarda oturan AKP Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'ya bakarak söylemesi dikkat çekti. 

AKP Grup Başkanvekili Naci Bostancı ise Bülent Tezcan'ın bu sözlerine sert tepki gösterdi. Tezcan'dan ısrarla iddia ettiği ismi açıklamasını isteyen AKP'li Bostancı sert  dille eleştirilerde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2017, 23:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Alpaslan Kayalı
Alpaslan Kayalı - 7 yıl Önce

ak partili yöneticiler bakanlar milletvekilleri gazeteciler (bankalarından milyon dolarlık kredi kullananlar dahil)tırnak içinde 'biz böyle olduklarını bilmiyorduk allah bizi affetsin'
sade vatandaşlar öğrenciler ögrenci velileri ???...

SIRADAKİ HABER