banner392

Milletvekili Şaban Dişli'nin ziyaret ettiği sandık bölgesinde arbede yaşandı.

Pamukova'da 75. Yıl İlköğretim Okulunda sandıkları dolaşan AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli ile tartışan ve saldırıda bulundukları ileri sürülen 4 kişi gözaltına alındı.

Milletvekili Şaban Dişli'nin ziyaret ettiği sandık bölgesinde arbede yaşandı.

75. Yıl İlköğretim Okulu'ndaki 1022 nolu sandık bölgesine yanında oğlu ve bir grup partili ile girmek isteyen Şaban Dişli'ye diğer partilere mensup bazı seçmenler tepki gösterdi. Çıkan tartışma kavgaya dönüşünce milletvekili Şaban Dişli'nin yanında bulunan oğlu ile bir kişi hafif yaralandı.

Dişli'nin şikayeti üzerine polisin yaptığı araştırmada olaya karıştığı belirlenen 4 kişi gözaltına alındı.

Pamukova 75. Yıl İlköğretim Okulu 1022 nolu sandıkta görevli olan Melek Gürevin 'Vatandaşlar oy kullanırken büyük bir kalabalık oldu. Sonra milletvekilinin geldiğini söylediler. Ben de bir 'merhaba' diyeyim diye döndüğümde bir anda arbede oldu, herkes birbirine girdi. Milletvekilinin sandık bölgesine girmesine birileri itiraz etti, ondan çıktı kavga, dışarıda da devam etmiş dedi.

Olaydan sonra 75. Yıl İlköğretim Okulu önünde kalabalıklar oluştu. Bölgeye Çevik Kuvvet Ekibi getirildi. Pamukova Emniyet Müdürlüğünü giden Milletvekili Şaban Dişli, Emniyet Müdürlüğü'nden ayrılırken soruları yanıtsız bırakırken Kaymakam Tuncay Dursun olay sonrası yaptığı açıklamada, tüm Pamukovalıları sağduyuya davet etti.
1022 NOLU SANDIK ÖNÜNDEN BİR GÖRÜNTÜ

Sakarya Valisi Mustafa Büyük de olayla ilgili olarak, "Bugün saat 13.30 sıralarında oy verme işlemi devam ederken 75. Yıl İlköğretim Okulu'na gelen milletvekili Şaban Dişli'ye bazı kişiler sözlü, yanındakilere de fiili müdahalede bulunmuştur. Bununla ilgili 4 kişi gözaltında. Cumhuriyet Savcılığın'ın soruşturması sürüyor açıklamasını yaptı. 

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2014, 23:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
mehmet
mehmet - 10 yıl Önce

sizin vekiliniz geldiğinde böylemi oldu hey chplililer o saldırganlar hazmetmeyi öğrenin

UTANANIN    DAHA  HALA
UTANANIN DAHA HALA - 10 yıl Önce

ayip ayip daha hala kendi̇ni̇zi̇ hakli çikarmaya çalişmayin bölücüler bu mi̇llet si̇zlere sandikta tokat atar rahat olun ve de atiyo terbi̇yeni̇z yok bi̇zdemi̇ öle saldiralim sadece si̇zde möi̇ var yumruk he utanin sadece kinayin saldiriyi ve utanin

ayıp  zihniyet  ayıp
ayıp zihniyet ayıp - 10 yıl Önce

ayıp size saldırı oldumu siz saldırıtonuz niyetiniz bozmak yıkmak bölmek huzuru kaçırmak daha doğrusu bu ülkeye hiç bir ey vermemek sizler neyin peşindesiniz?????????????? pamukovamız sizinle güzel=cevat keser = süpersi̇n hep destek tam destek

biri birisi
biri birisi - 10 yıl Önce

sakayım ben ona dua etsin kafasını koparmamışlar

SIRADAKİ HABER