banner392

MHP’li Açba ‘ Ankara’da Sakarya’nın sözcüsü olacağım.’dedi

MHP Sakarya Milletvekili Adayı Zihni Açba, İlçe Başkanı Zeki Karadeniz ile birlikte Ferizli İlçesi Ağacık mahallesinde cenaze merasimi sonrası bir süre vatandaşlarla sohbet etmesinin ardından Serdivan ilçesinde İlçe Başkanlığının ev sahipliğinde Bahçelievler mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

MHP’li Açba ‘ Ankara’da Sakarya’nın sözcüsü olacağım.’dedi

MHP Milletvekili Adayı Zihni Açba’nın Bahçelievler mahallesi ziyaretine İlçe Başkanı Sema Balaban, Yönetim Kurulu üyeleri ve Kadın Kolları eşlik etti.

MHP'nin % 100'ü olacak

Bahçelievler mahallesinde vatandaşların gösterdiği yoğun ilgi ile karşılanan MHP Milletvekili Adayı Zihni Açba yaptığı konuşmasında “ Büyükşehir yasasıyla eski köy yeni mahalle olan yerlere giderek çiftçilerimizden şikayetler dinliyoruz. ‘Nedir derdiniz?’ diye sorduğumda bana ektiğimiz mahsulü satmakta güçlük çekiyoruz veya masraflarından dolayı kar edemiyoruz diyorlar. Ancak vatandaşlarımızdan bu şikayetleri dinlerken onların şikayetleri dillendirmekte güçlük çektiğini görüyoruz, Onların gözünde bir korku görüyoruz. İlginç bir korku var. Bazılarında elinde olduğunu kaybetme korkusu var. Vatandaş devletten aldığı yardımdan dolayı kötülemeye korkuyor ve bundan mahrum bırakılırım diye konuşmak istemiyor. Eğer 7 Haziran seçimlerinde bu millet tercihini MHP’den yana kullanırsa ve MHP iktidar olursa bu milletin taleplerini karşılamaya yönelik olan ne varsa o uygulanacaktır. Bu devletin görevidir zaten. Yoksulun elinden tutmak sosyal devletin görevidir. Bir lütuf değildir. MHP iktidar olursa bu milletin aleyhine olan hangi uygulama varsa hukuki zemine oturtularak ortadan kaldırılacaktır. Bunun sözünü de veriyorum şimdi. MHP’nin sadece kendine oy verenler ve ötekileri olmayacaktır. MHP’nin %20 si %30’u %50’si olmayacaktır, %100’ün iktidarı olacaktır. İktidarımız ile Büyükşehir yasası ile bütün kaybedilmiş hakların iadesi olacaktır.

Ülke bir gerginliğin içerisine sürüklenmeye çalışılıyor

MHP iktidarında baştan şahsım ile ilgili olarak ifade ettiğim şekilde bütün MHP milletvekilleri milletin vekili olacaktır. Değerli hemşerilerim hızla yaklaşmakta olan seçim sürecinde zaman zaman memleketimizin değişik noktalarından gelen üzücü haberlerle üzülüyoruz endişeleniyoruz. Ülke bir gerginliğin içerisine sürüklenmeye çalışılıyor. Seçime girecek siyasi parti sayısı 10 olmasına rağmen öyle bir hava var ki iktidar partisine oy verecekler ve diğerleri şeklinde lanse ediliyor. Yani bizimkiler ve diğerleri. Ben her gittiğim MHP teşkilatında ve bu tür toplantılarda şunu söylerim ‘Seçime kadar dişimizi sıkalım ama asla tahriklere kapılmayalım. Ben sadece milletvekili olmaya talip değilim. Ben Sakarya’nın vekili olmaya talibim Ankara’da gözcülük yapmaya değil, Ankara’da Sakarya için sözcülük yapmaya talibim Allah bizi Sakarya’da boynu eğik gezdirmesin “ ifadelerine yer verdi.

Serdivan Bahçelievler mahallesinde yaptığı değerlendirmeler sonunda MHP Milletvekili Adayı Zihni Açba vatandaşların sorularını yanıtlayarak gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür etti. 


Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2015, 23:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER