banner392

Key ödemelerinde ümitler yine bahara kaldı.

Konut Edindirme Yardımı adı altında, 1987 yılında başlayan kesintiler, aradan 20 seneden fazla zaman geçmesine rağmen hala tam ödenemiyor. 24 kasım Öğretmenler Güne öncesi yine bir liste yayınlandı ama listeler yine eksik çıktı. üçbeş kuruş ödeme çıktığı halde günlerdir gazeteler ve internet siteleri büyük manşetlerle haber yazmaya devam ediyor.

Key ödemelerinde ümitler yine bahara kaldı.
Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi tarafından, ''5939 Sayılı Konut Edindirme Yardımı Hak Sahiplerine Ödeme Yapılmasına Dair Kanunda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Ve 7/1/2010 tarihli ve 27455 sayılı Resmi Gazete'de Yayımlanan Konut Edindirme Yardımı Hak Sahiplerine Ödeme Yapılmasına Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına İlişkin Yönetmelik'' hükümlerine göre tespit edilen 16 ciltten oluşan hak sahipleri listesi, Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.
 
T.C kimlik numaralıran göre EKG sitesine girip baktığımızda bu günü kadar sadece 200 tl aldığımız toplam 1500 tl lik alacağımız karşında yine şaşırdık.
Çıkan para 500 tl hak sahibi emekli bir öğretmen olarak okuyucularımza paylaştığımız bu haberde işte belgeleri ve gerçekler.
Kamu çalışanının hakkı olan ve yıllardır ödeniyor, ödenecek denen hakları böyle ödeniyor. Devlet çalıştırdığı memurunun bir türlü kimliğini bulamıyor. Borcunu ödeyemiyor. Ne diyelim yapacak bir şeyimiz yok nasıl olsa bir gün alarız. Şimdi kalkıp AHİM e dava açacak halimız yokya. Nasıl olsa seçimden önce bir ödeme planı daha yapılır. Ümidimizi kaybetmiş değiliz. Ümit Simitten iyidir.
Emekli öğretmen
Mehmet Yavuz

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2010, 00:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER