banner392

İYİ Parti’nin Yeni İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan

Sakarya İl Başkanı Hüsamettin Atasever’in 24 Haziran genel seçiminde milletvekili aday adayı olarak başvurmasından sonra istifa etmesi üzerine tüzük gereği yerine yeni başkan Selçuk Kılıçaslan atandı.

İYİ Parti’nin Yeni İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan

Sakarya İYİ Parti İl Başkanlığndan istifa eden Hüsamettin Atasever yerine il yöneticilerinin yaptığı gizli oy seçimi sonucunda atanan yeni başkan Selçuk Kılıçaslan görevine başladı.

Kılıçaslan, seçildikten sonra şu açıklamayı yaptı.

01.05.2018 günü İyi Parti Sakarya il yöneticilerimizin tümünün katılımı ile Milletimizin özlemle beklediği demokrasinin çok güzel bir örneğinin sergilendiği bir seçimle , Sakarya İyi Parti İl Başkanlığı görevi, Şahsıma tevdi edilmiş olup, 02.05.2018 tarihinde Genel Merkezimiz tarafından yetkilendirmemiz yapılmıştır. Büyük bir fedakarlık gösterip, beni destekleyen Muharrem Kurtulan Başkanıma ve Tüm yönetici arkadaşlarımıza bizi bu göreve layık gördükleri için ayrı ayrı çok teşekkür ederken, görevimizin ne kadar meşakkatli olduğunun bilincinde olduğumuzu ve bu görevi Allah’ın izniyle Tüm Sakaryalı hemşehrilerimizle beraber çok İYİ bir şekilde yapacağımızdan hiç kimsenin kuşkusu olmamasını temenni ederim.

“ İYİ PARTİ KADROLARI ÖNÜNE ÇIKARILAN HER ENGELİ AŞACAKTIR”

Ülkemizdeki sorunlar çığ gibi büyürken, Demokrasinin özlemle beklendiği bu günlerde, İyi Parti Sakarya olarak, Aziz Vatanımızı tek adamlığa götüren zihniyete de unutukları demokrasinin iyi bir örneğini hatırlatmış olduk. Görevimiz zor olsa da, bu zorluğu aşacak inanç ve azim bizde kararlılıkla beraber mevcuttur. İyi Parti Sakarya Teşkilatının kapıları fetö ve diğer terör gruplarına hariç tüm hemşehrilerimize sonuna kadar açık olup, Ülkemizin bu zor döneminden kurtulmanın tek yolunun İyi Parti Kadroları ve tabii ki, önüne çıkartılan her engeli bir bir aşıp, tarihimizde ki bir çok Türk kadını gibi Vatanı ve Milleti için inandığı değerleri sonuna kadar savunan Meral AKŞENER hanımefendi olduğunu tekrar hatırlatmak isterim.”dedi.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER