banner392

İYİ Parti Pamukova da Pis Kokuya karşı bildiri yayınladı.

İyi Parti, Pamukova’da 2004 yıllarında kurulan Katı Atık Tesislerinin çevreye yaydığı kötü kokuya karşı herkesi birlik olmaya ‘BİOSUNA DUR DE' meye çağırdı.

İYİ Parti Pamukova da Pis Kokuya karşı bildiri yayınladı.

İYİ Parti Pamukova İlçe Yönetimi Tarafından yayınlanan basın bildirisnde başka Pamukova Kaymakamı ve Belediye Başkanı olmam üzere STK (Sivil Toplum Örgütleri) ni,  Muhtarları, Siyasi Parti başkan ve yöneticilerini  eyleme davet edien açıklamada “ Oluşturulacak eylem planının seçimden once yapılması vurgulandı.

İŞTE İYİ PARTİ PAMUKOVA İLÇE YÖNETİMİ TARAFINDAN YAPILAN BASIN AÇIKLAMASI ŞÖYLE.

PAMUKOVA YA ÇAĞRIMIZDIR.

1-Başta Pamukova Kaymakamı ve Belediye Başkanı olmak üzere tüm siyasi partilerin başkan ve yöneticileri, mahalle muhtarları ve STK lar, çiftçi, işçi, memur emekli vb. Pamukova da yaşayan ekmeğini yiyip suyunu içen, havasını tenefüsünü, kadın erkek, yaşlı genç herkesi çözümün yanında olmaya davet ediyoruz. “ GELİN BİRLİK OLALIM YARIN ÇOK GEÇ OLMADAN”

2-En kısa zamanda ortak bir eylem planı oluşturmak amacıyla bu konuyla ilgili Kaymakam, Belediye Başkanı veya STK ların önderliğinde yapılacak bİr toplantıya bütün gücümüzle destek vereceğimizi ve her türlü öneriye açık oldğumuzu bu sorunla ilgili herkesle, her görüşle yan yana gelmekten biran bili tereddüt etmeyeceimizi tahüt ederiz. (tek koşulumuz) önde yada arkada değil yan yana yürümektir.

3-Oluşturulacak ortak eylem planının kesinlikle seçimlerden önce uygulamaya konmasını (seçim kaygısı taşıyan siyasi parti ve seçilme kaygısı taşıyan milletvekili adaylarının bu konuya daha ciddi eğileceklerini düşünerek) önemle tavsiye ederiz.

4-Oluşturulacak eylem planı yapılacak ilk toplantıda uygulamaya konup, sorun çözüme kavuşturuluna ve ‘Pamukova halkı yetkililer tarafından ikne edğilinceye kadar’ sürmeledir.

Not: Bu çağrımıza bayram sonuna kadar cevap alamazsak “GELECEĞİNE SAHİP ÇIK PAMUKOVA, BİOSUN’A DUR DE’ slogan ile hazırlanmış olduğumuz eylem planını kamuoyuyla paylaşarak uygulamaya koyacağımızı bildirir ve bu haklı mücadelemizde bizler beraber yürüyenleri minnet ve şükranla anmaları için, ayrıca bu mücadeleye katılmayıp çözüm değil de sorunun yanında yer alanları da hak ettikleri şekilde anılmaları için isim isim tarihe not düşürek geleceğimiz olan çocuklarımıza torunlarımıza şikayet edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın.  

İYİ Parti

Pamukova İlçe Başkanı

Kemalettin YÖRÜK

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2018, 11:10

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER