banner392

İYİ Parti adayları Pamukova Köylerinde moral buldular.

İYİ Parti Milekvekili adayları Pamukova’nın yayla köyleri olan Kemaliye, Hüseyinli, Çilekli köylerinde vatandaşlara hitap ettiler. Köylerde beklenen üstünde ilgi gördüler

İYİ Parti adayları Pamukova Köylerinde moral buldular.

Dün akşam Pamukova’nın yayla köyleri olan Kemaliye, Hüseyinli, Çilekli Mahallelerinde köy kahvelerinde vatandaşlarla buluşan İyi Parti adayları seçildikleri taktirde köylere yapacakları hizmetleri anlattılar.

Vatandaşlar köy kahvesine muhtarları ile birlikte karşıladıkları misafirlere Türk Milletinin faziletlerinde olan misafirperverliği gösterdiler.

Sohbet arasında çay ikramıda yapıldı. Tam bir köy sohbet içinde geçen mahalle ziyaretinde vatandaşlar ürettikleri ürünlerin para etmemesinden yakındılar.

Geç saatlere kadar devam eden Pamukova köyleri ziyareti sonrasında Pamukova dan iyi duygularla ayrılan İYİ Partililer memnun kaldıklarını ve kendilerini sabırla dinleyen Kemaliye, Hüseyinli, Çilekli köyülerine teşekkür ettiler.

Ziyarete refakat eden İlçe Başkanı Kemalettin Yörük ise Pamukova da İYİ Parti nin büyük ilgi gördüğünü dün akşam da gittikleri Kemaliye, Hüseyinli, Çilekli köylülerine gösterdikleri ilgidan dolayı teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2018, 15:13

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER