banner392

İhanete Uğramış İstanbuldan manzara evleri

“İstanbul İstanbul olalı böyle ihanet görmedi.” desek yalan olmaz. Binalar ve tabi ahir zaman işleri dedikleri …. evler. Daha 2 gün önce pamukovahaber.com kameraları ile İstanbul dan çektiğimiz bina görüntülerinin bir kısmını sizlerle paylaşıyoruz.

İhanete Uğramış İstanbuldan manzara evleri
 İstanbul Anadolu yakasından paylaştığımız bu görüntülerde görsellere bakıldığında çok katlı binalarda artık rezidans denildiğinide hatırlatalım. Ancak yapılan bu kadar yüksek katlı binalarda bir daire denen evin 2+1 denen modelleri 1 milyondan (eski para 1 trilyon) başlayan rakamlarla satışa sunulduğunu da hatırlatarak haberimizi Habar-yorum a dönüştürdüğümüz çılgınca yapılan bu yapılanma sektöründe yükseklik korkusu olanlar zaten bu binaların yanından geçerken bile gözlerini kapatacaklardır.

Ancak çılgın para talebi ile yanan tutuşanlar tabi ki bu binalara yakın durup pastadan pay almaya çalışacaklardır.

İstanbul da yeni moda evlerin, çok para getiren rezidansların yapımı ile başlayan kıyamet alametleri ( yandaşlarada kiyamet öncese mükafatlar getiriyor.) Babadan deden kalan bir arazi üzerine yapılacak minare tipi binalardan bir dairesi olan ister kirası ile ister parası ile ömür boyu sırt üstü yatsa açlık sınırı altındaki işçi gibi değil açlık sınırını hiç bilmeyen mıras yedi gibi yaşamaya devam eder.

Aslında bu görütüleri paylaşırken yinede insanın rüyalarına girecek büyüklük ve dehşetteki leri burada paşlaşmıyorum.

İstanbul’un Mecidiyeköy gibi merkezi yerlerinde başlayan bu dudük gibi binalar daha sonra İstanbul’un her yerine ot biter gibi yayılmaya başladı.

En iyi bu binaları görmek için Eyüp ten telefirikle en zirveye çıkıp Piyer Lotti denen yerden bir çay içimlik yer bulabilirseniz bakmanızı tavsiye ederek " İSTANBUL A BENDE İHANET ETTİM “ diyen Cumhurbaşkanımız ın bunu demesi bekleyen Soylu’nun da nasıl da yeni bir fikir bulmuş gibi konuya atlaması. " BİZDE İHANET ETTİK” demesinden sonda artık cesur basın da yazabilir.

Duyduk Duymadık Demeyin. İstanbul a İhamet etmişler. Ancak ihanet edenler itiraf ettikleri için artık suç ve ceza kalmadı. Eskiden itiraf eden suç işleyenlere ceza indirimi olurdu şimdi, Suç varsa itiraf da varsa bu defa Savcılar ceza ertelemesi yapıyorlar. Türk Milleti adına verilen kararların altına da bir daha yaparsa inafazı yanar. Beş yıl suc işlemezse suc tamamen kalkar. İkinci bir ertelemede yine bir 5 yıl suça erteleme verilir.

Neyse bizim işimiz hukuk değil. Biz sadece İstanbula ihanet edilmiş. O ihanet denen konuda yüksek katlı binalarmış. O binaları bulup birkaç kare görüntü çektik siz değerli okuyucularımızla paylaşıyoruz

İŞTE İSTANBUL DA İHANET ETTİK DEDİKLERİ BİNALARDAN ÖRNEKLER.

Mehmet Yavuz

Pamukovahaber.com 

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2017, 00:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER