banner392

“HAYIR” OLSUN DİYE GAYRET EDİYORUZ!..

Türk Milleti, kendinden gibi gözükenlerce anayasa değişiklikleri ve başkanlık sistemi adı altında yeni bir tuzağa itildi... Şimdi biz Türk Milletinin evlatlarına yine halkımızı aydınlatmak ve doğru yolu göstermek görevi düştü.

“HAYIR” OLSUN DİYE GAYRET EDİYORUZ!..

Haksızlıkları, eşitsizlikleri, karanlıkları, baskıları, hukuksuzlukları, çirkin sözleri, tehtidleri hep birlikte üzülerek izliyoruz...

Ancak bütün bunlara rağmen gelecekten ümitliyiz...Türk Milletinin eşsiz feraseti ve derin vicdanı elbette en doğru kararı verecektir.

Her şey gözünüzün önünde cereyan ediyor. 16 Nisan'da kendinizden daha çok çocuklarınızın ve torunlarınızın geleceğini oylayacaksınız. Bana sorarsanız; ben güzelden, iyiden, doğrudan yana yani “HAYIR”dan yanayım... Çünkü memleketimde insanların çok partili parlementer sistemde bile ezildiğini gördüğüm için tek adamlı sistemde halimizi tasavvur bile edemiyorum.

Ülkemizdeki huzursuzluktan, güvenlik içinde yaşamamaktan ve bir türlü toplumsal refahı yakalayamamaktan çok muzdaribim. Onun için hayatımı tek bir insana emanet edemem. Ben kollektif akıldan, yönetimde sorumluluğu paylaşmaktan, istişareden yanayım!

Onun için çevremde benim gibi düşünen arkadaşlarımla bu badireyi “hayır”lısı ile atlatmak için çaba sarfediyoruz. Bu nedenle ilçem Eyüp'te değişik siyasi partilerden, stk'lardan, kanaat önderlerinden oluşan bir “Eyüp Milli Dayanışma ve Demokrasi Platformu” kurduk. Kimseden bir destek almadan kendi ilçemizde çalışmalar yürütüyoruz.

Ayrıca mutad “Salı Toplantıları”mız devam ediyor. Bu hafta konumuz; yabancı devletlerin Türkiye'ye karşı aldığı pozisyon ile bunun yapılacak referandumla olan ilgisini değerlendirdik. Ayrıca katılımcıların ortak öngörüsü Türkiyemizin ağır bir terör ve ekonomik sıkıntılarla karşı karşıya kalmasının muhtemel olduğu yolunda idi...

“Eyüp Milli Dayanışma ve Demokrasi Platformu” ilk çalışmasına 11 Mart 2017 Cumartesi günü saat 13.00'de Rami semtinde esnaf gezisi ve stk ziyaretleri ile başlıyor...

Gelin karanlığa siz de, bir kibrit yakın!

Selam ve saygılarımla



Av.Özcan PEHLİVANOĞLU

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2017, 21:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER