banner392

Ezber bozan emekli müftü 60 yıl önce aldığı Medrese Diplomasını gösterdi.

Cumhurbaşkanı adayları Prof. Dr. Ekmeleddin Mehmet İhsanoğlu için Pamukova ya gelen CHP ve MHP liler Pamukova da esnaf ve vatandaşları ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında karşılaştıkları emekli müftünün cebinden çıkardığı 60 yıllık medrese diploması ziyaretçilerin alkışlarına neden oldu.

Ezber bozan emekli müftü 60 yıl önce aldığı Medrese Diplomasını gösterdi.

Bugün; 10 Ağustos 2014 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi çalışmaları için öğleden sonra Pamukova ya gelen CHP İl teşkilatı yöneticileri ile birlikte Pamukova da ki MHP, DP ilçe başkanları ve yöneticileri CHP ilçe binası önünde bir araya gelerek birlikte esnafları ziyaret ettiler.

 

Partilerin kadın kolları ve yöneticileri hep birlikte destekledikleri adayları Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’nu tanıtan afişler, broşürler de dağıttılar. Ankara Caddesi ziyarette esnafları tek tek gezerek İhsanoğlu için oy istediler.

 

Esnaf gezilerinin daha başında yolda 80 yaşın üzerinde görünen ve partilileri görünce onlarla sohbet eden emekli bir müftünün söyledikleri CHP liler tarafından büyük alkış aldı.

 

Müftü kendisinin emekli olduğunu ancak siyasete yapan bazılarının yalan yaptıklarını söyledi. Cebinden çıkardığı 60 yıl önce Ankara dan almış olduğu diplomasını çıkartarak “CHP Medreseleri yıktı diye yalan yaparak milleti kandırıyorlar. Ben 60 yıl önce Ankara da okudum işte benim medrese diplomam o zaman verildi. Medreseleri yıktılar da bu diploma bana nasıl verildi. Ben bunu yalan yapanlara gösteriyorum. Hiç sesleri çıkmıyor. Öküzün trene baktığı gibi bakıyorlar” dedi.

 

Kendisinin bir din adamı olarak hizmet ettiğini ve CHP li olduğunu da söyleyen emekli müftü “Geç kaldınız. Geç” dedi ve çalışmaları devam etmelerini ve Allah a her zaman güvenerek çalışmalarını istedi.

 

Sakarya daki Tüm ilçeleri gezerek Ekmeleddin İhsanoğlu için destek isteyen CHP liler Pamukova'da da esnafları gezdikten sonra ilçeden ayrıldılar. 

İŞTE O MÜFTÜNÜN SÖZLERİ (ALTAKİ VİEDOYU İZLE)
Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2014, 03:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ali demir
ali demir - 10 yıl Önce

geçmişte birlerine kurşun atanlar bugün omuz omuza veriyorlar ben bugün düşünüyorumda ne kadar maşa bir ülke olduğumuzu inşallah bu maşalıktar birisi çıkarda kurtarır

SIRADAKİ HABER