banner392

Erdoğan Isır; ‘Pamukovayı, Mış, Muşlarla yönettiler. Biz buna dur diyeceğiz.’dedi.

Erdoğan Isır Fevziye köyüne ikinci defa gitti. Fevziye den sora Özbek köyüne de gidildi. Özbek de konuşma yapılmadı. Sadece köy kahvesinde vatandaşlarla bir süre sohbet edildi.

Erdoğan Isır; ‘Pamukovayı, Mış, Muşlarla yönettiler. Biz buna dur diyeceğiz.’dedi.
 Erdoğan Isır ve CHP lileri Fevziyeliler  köy kahvesi önünde karşıladılar. Ancak karşılamada köy muhtarı yoktu. Köy muhtarının bir hasta ziyaretine gittiği için gelemediğini söyleyenler yanında seçim öncesi bazı partiler tarafından baskı yapıldığı için muhtarın toplantıya gelemediğini söyleyenlerde oldu.

Erdoğan Isır’a çalışmalarına destek vermek için Pamukova’nın eski belediye başkanlarından Av. Süleyman Uysal ile Av. Bedri Aytaç ta katıldılar.

Eski başkanlar kahvede ki kalabalığı hitaben birer konuşmada yaptılar. Konuşmalarında deneyimlerinden bahsettiler, 30 Mart yerel seçimlerinde Erdoğan Isır a destek istediler.

Erdoğan Isır ise 30 Mart yerel seçimlerinde destek istedi. Pamukova’yı değiştirmek istediklerini söyledi. Meclis üyelerini tek tek tanıtan Isır Pamukova’nın iyi yönetilmediğini iddia etti.

“Bu güne kadar Pamukova’yı mış muşlarla yönettiler” diyen Erdoğan Isır seçildikleri takdirde Pamukova’yı yeni bir anlayışla yöneterek değiştireceklerini söyledi.

Konuşmalarında biraz sert bir üslup kullanan Erdoğan Isır Şimdiki AKP adayı Başkan Cevat Keser in Pamukova 75. Yıl İlköğretim Okulu yerinin belediye ye verildiğini ve bunun yüzyılın projesi olarak halka anonslarla duyurulduğunu ancak bu yerin alınmadığını sadece yetkili kurum ve kuruluşlarla görüşmeler in devam ettiğini söyledi.


İŞTE ERDOĞAN ISIR IN GECEDE YAPTIĞI KONUŞMADAN BİR BÖLÜMÜ ALTTAKİ VİDEODAN İZLEYEBİLİRSİNİZ. 

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2014, 12:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
fevziyeli
fevziyeli - 10 yıl Önce

niye muhtar yoktu diyorsun. muhtar oradaydı ve hoş geldiniz dedi. köye ikinci defa geliyor chp.
orada olmak zorundamı muhtar. konuyu saptırmayın. bunu yayınlamayacağınızı biliyorum. i̇şinize geleni yayınlayıp vatandaşı kandırıyorsunuz. yazıklar olsun

pamukovalı
pamukovalı - 10 yıl Önce

pamukovada ne chp liler varmıştıda bizim hberimiz yokmuştu fevziye zisi cok sevdi galiba

gümbürgümbür
gümbürgümbür - 10 yıl Önce

bu kadro cevat keseri hezimete uğratır.
cevat keser sıkıştı iyice akpnin gerçek seçmeni bile yanında değildi zeki toçoğlu gelince zabıtaları varmış sadeceyanında

geliyor  geliyoooor...
geliyor geliyoooor... - 10 yıl Önce

akpartiliyim oyum senindir yalancı akp belediye başakanı ve kukla teşkilatına oy yok asena onlardan iyi kıvıramaz ama dediğim gibi yinede pamukova erdoğan ısır türkiye tayyip erdoğan sözün sonu.

adil erol
adil erol - 10 yıl Önce

yıllarca pomukovamızın hizmetten yoksun olduğu günleri avukat süleyman uysal sayesinde pomuk ova ilçemizde gerçek belediyecilik ve hizmet başlamıştır pomukovamızı sömüren avcıları kovmuşturalmanyadan belediyemize otobüslergetirip halkın hizmetine sunmuştur cava keserin manevi bobam dediği demirel pomukovamıza yapılacak olan hizmetleri engellemiş hizmetler geyve başka yrlere gitmiştir pomuk ovanınilçe olması için pomukovadan giden heyeti dahi meçlise soktumamıştır şimdide demirelin modeli cavat kesrdir millti oyalma taktiğidir yakında gevenin bir mahallesi olacağız gökgöz köyünün altına yapılan körü bunun örneğidir geyve hastanesinde her buranşta doktorlar var pomukova hastanesinde mumla doktor arıyor hastalar cavatta utnmadan doktorlarıngeleceği günleri anons ettiriyor milletgeyveye hastaneye gidiyor ferudunun zamanındahastanamizde amaliyatlar bile yapılıyordu şimdi ise hastanede doktor bulamıyoruz

akhisarlı
akhisarlı - 10 yıl Önce

helal sana, övünüyoruz sizlerle, her partiden deneyimli gençlerle birleşmek, pamukovanın önünü açacaksınız

köylü
köylü - 10 yıl Önce

aynı kadro aynı yüzler fevziyeden kimse yok resimlerde

kadir
kadir - 10 yıl Önce

fevziyeliyiz ve ordaydık. sen rsimlere iyi bak. bir tek muhtarımız yoktu. onunda neden olmadığı belli yazık

SIRADAKİ HABER