banner392

Erdoğan Isır Geyve de birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Cumhuriyet Halk Partisinden Milletvekili aday adayı olacağını açıklayan Erdoğan Isır İlçe örgütleri ve parti üyeleri ile bütünleşme toplantılarının ilkini Geyve de gerçekleştirdi.

Erdoğan Isır Geyve de birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Isır’ın  Geyveli CHP liler ile buluşmasına CHP Pamukova İlçe başkanı Muhittin Sancar ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Geyve İlçe başkanı Mevlüt Ayaz ile yönetim kurulu üyeleri ile Geyveli partililer katıldı.

 

Isır Geyve buluşmasında birlik beraberlik mesajları verirken, Geyve İlçesinin sorunlarına değindi ve Geyve deki oy hedeflerini de açıkladı.

 

Dürüst, Doğruların peşinden koşan ve insanlara iyi bir örnek olabilmek için aday adayıyım diyen Isır, “ CHP örgütünden gelen, 2014 yerel seçimlerinde Pamukova da belediye başkan adayı olmuş ve   Sakarya da CHP’nin belediye meclis üyesi çıkarmasını sağlamış biri olarak 2015 seçimlerinde Milletvekili aday adayıyım “ dedi.

Isır; “ İktidar olmak için canla başla çalışmaya hazırız.”

Mustafa Kemal Atatürk’ün kurmuş olduğu Cumhuriyeti, kazanımları ve devrimleri ortadan kaldırmak isteyen iktidar da ki zihniyetle savaşmak için aday adayıyım diye konuşan Erdoğan Isır, “ Hepimizin tek ve ortak isteği Cumhuriyet Halk Parti’sini iktidarda görmektir. Bunun için ne yapmamız gerekiyorsa canla başla yapaya hazırız. İktidar olacağımız günler yakındır “dedi.

 

Isır.  ‘Biz namusuz ve hırsız olmadık sadece Cumhuriyete aşık olduk.’

Geyve’nin sorunlarına da değinen Isır,  Alifuatpaşa’nın İlçe olacağı sözünü verenlerin, Alifuatpaşa’yı mahalle yaptığını söyledi. Yapılan alt yapı çalışmaları nedeni ile Geyve’nin çamurdan İlçe haline getirildiğini ve Geyvelilerin bunu hak etmediğini vurguladı. Isır, Geyve Karaçay deresi üzerinde bulunan köprünün yapımının kısa zamanda bitirilmesi gerektiğini ama bitirilemediğini söyledi.

Isır, amaçlarının hizmet olduğunu söyleyerek “ Biz namussuz olmadık, hırsız olmadık. Biz aşık olduk. Biz Cumhuriyete aşığız. “ dedi.

 

2015 seçimlerinde Geyve de hedef 10 bin oy.

Isır, birlik beraberlik içinde çalışıldığı takdirde 2015 yerel seçimlerinde CHP’nin Geyve den 10 bin oy alabileceğini söyleyerek, kendisinin buna inandığını partililerinde inanması gerektiğini ifade etti. 


Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2015, 20:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER