banner392

Engin Özkoç Cevat Keser’e ‘Gözüm üzerinde olacak’ dedi

Pamukova da yeniden belediye başkanı seçilen Cevat Keser'in ruhsatsız iş yerlerini mühürlemesiyle başlayan polemik sürerken, CHP Milletvekili Engin Özkoç Pamukova ya geldi.

Engin Özkoç Cevat Keser’e ‘Gözüm üzerinde olacak’ dedi

30 Mart 2014 yerel seçim sonrasında Ak Parti den belediye başkanı seçilen Cevat Keser'in bazı esnaflara zabıta göndererek Zabıtaların 2 okul kantini ve 1 işyerlerini mühürlemesi üzerine

 

İşyerleri kapatılanlar Başkan Keser'in işyerlerini 30 Mart seçimlerinde CHP'li adayı destekledikleri için kapattırdığını söylerken, Başkan Keser ise Kapatılan 3 işyerinin . 5 yıldır ruhsatsız faaliyette bulunduklarını. Defalarca uyarmalarına rağmen ruhsat almadıklarını söyledi.

 

İlçede tüm bunlar yaşanırken, CHP Milletvekii Engin Özkoç, yaşananları yerinde görmek için Pamukova ya geldi ve Belediye Başkanı Cevat Keser’e “Bu yaptıklarına devam edersen TBMM'de ve Sakarya'ya peşini bırakmayacağım.” Dedi.

 

Özkoç'un yaptığı basın açıklamasında CHP ilçe Başkanı Muhittin Sancar, CHP Belediye Başkan adayı Erdoğan Isır, CHP Meclis Üyeleri Ece Söyler, Eyüp Yusuf Turan, Süleyman Eryiğit ve partililer yer aldı. Özkoç:  

''Cevat Keser, Sakarya milletvekili olarak iki gözüm üzerinde olacak. Bu yaptıklarında devam edersen TBMM'de ve Sakarya'ya peşini bırakmayacağım. Burada bulunan meclis üyeleri ile birlikte masum insanların ekmekleriyle oynarsan gelecekleriyle oynasan onların hayatını karartacak işlemleri sadece kendi siyasi çıkarların için yaparsan asla ama asla peşini bırakmayacağım.. Seninle ilgili ne yapılması gerekiyorsa onu yapacağım.”dedi.

 

Engin Özkoç ayrıca Şaban Dişli ye seçim günü Pamukova da yapılan saldırıyı da kınadı ve tasvip etmediğini söyledi. 
Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2014, 01:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
akhisarlı
akhisarlı - 10 yıl Önce

sayın vekilim ayağına sağlık ağzına sağlık senden allah razı olsun senin her zaman yanındayız ve destekçinizim bunun gibi birisinin hakkından ancak sizler gibi değerli insanlarımız gelir bu kişi insanlık sıfatını yitirmiş birisidir onu allah bildiği gibi yapsın

serkan yeşilyurt
serkan yeşilyurt - 10 yıl Önce

şimdi ben anlamadım vekil ne yapacakmış gözlerinle pamukovaya mı bakacakmış :) başka bişe yapamazki zaten öle bakar bakar dururlar sanki yogurt varmı diye anladım..

SIRADAKİ HABER