banner392

Doğu Perinçek, Yaşar Okuyan ve Birgül Ayman Güler Sakarya ya geliyorlar.

TGB (Türkiye Gençlik Birliği) tarafından organize edilen “Büyük Çözüme Doğru Türkiye” adlı etkinliğe katılacak olan İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Eski Bakanlardan Yaşar Okuyan ve CHP Milletvekili Birgül Ayman Güler konuşma yapacaklar.

 Doğu Perinçek, Yaşar Okuyan ve Birgül Ayman Güler Sakarya ya geliyorlar.

İşçi Partisi Sakarya İl Başkanlığı 29 Ekim Cumartesi günü Afa kültür Merkezinde saat: 14.00 da yapılacak olan etkinliğin herkese açık olduğunu ve önemli bir katılım beklediklerini açıkladı.

 

TGB tarafından düzenlenen etkinlik öncesi TGB yaptığı açıklamada şu söylemlerle etkinliği internet sitelerine duyurdu.

 

‘Vatanımızı Böldürmeyeceğiz

4 Temmuz 2004 yılında Irak Süleymaniye' de Amerikan askeri Türk askerinin başına çuval geçirmişti. Ne yazık ki Tayyip Erdoğanlar çuval meselesine "müzik notasıyla" yaklaşmıştı.
2003'den beri Ortadoğu'yu kana bulayan, kadınlara tecavüz eden ABD Emperyalizmi, Türkiye'de elini kolunu sallayarak dolaşabileceğini zannediyordu. Biz Türk Gençliği olarak Ortadoğu'yu kana bulayanlara ve askerimizin başına çuval geçirenlerin başlarına çuval geçirerek gereken cevabı verdik. Türkiye'yi bölmek isteyenler vatanseverlerin, milliyetçilerin çuvalıyla karşı karşıya kalacaktır.

‘Çuvalı Geçirdik Denize De Dökeriz’

Türkiye'yi Amerika'dan yönetme devri kapanmıştır.
Memleketimiz artık müzik notalarıyla yönetilemez.
Milli bir hükümet kurma görevi Türk Milleti'nin ve Türk Gençliği'nin önünde durmaktadır.

Milli bir hükümet kurmak için "Büyük Çözüme Doğru TÜRKİYE" konferansında 29 Kasım Cumartesi Günü Saat 14.00' da AFA Kültür Merkezi’nde. buluşalım.”dediler 
 
Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2014, 23:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER