banner392

Destici, terör saldırılarına karşı sert ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı bugün Pamukova İlçe teşkilatının 3. Olağan genel kurulana katıldı. Kongrede bir konuma yaptı. Konuşmasının büyük bölümü Kayseri de Bombalı saldırı sonrası hayatlarını kaybeden 13 askere rahmet, 56 yaralıya da acil şifalar diledi.

Destici, terör saldırılarına karşı sert ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 DESTİCİ ÇARPICI AÇIKLAMALARDA BULUNDU.

“ Daha 3 gün önce İstanbul da meydana gelen terör saldırısında 40 in üzerinde canımız gitti. Şimdi bundan hiç mi ders alınmaz. Nasıl oluyor da bugün, bize gelen ve basına yansıyan bilgiler 30 kişilik otobüse 60 tane, halk otobüsüne orada askerlik yapan çocuklar çarşı izinine gitmek için bindiriliyorlar. Hala bundan ders alınmıyor mu?

Ve doğruysa yansıyan bilgiler yaralı kurtulan bir er diyor ki “ Bizi başından beri bu araç takip ediyordu” diyor. Madem toplu olarak gönderiliyorsun birkaç gün önce İstanul da bunun gibi saldırı oldu. Nasıl oluyor da arkasına önüne bir koruma aracı vermeden kontrollü bir şekilde bunları göndermiyorsun da kontrolsüz bir şekilde bu çocukları bir otobüse doldurup bu çocukların yaşamamalarına adeta çanak tutuluyor. Hala niye ders alınmıyor.

Biz bunları söylüyoruz. Tetbiri al taktiri Allah a bırak. Ama tedbirde eksiklik varsa bizimde bunu sorgulamamız gerekli.

Yine aynı şekilde görüntüler var izledim. Orada vatandaş bağırıyor Diyor ki Ambulanslar nerede. Soruyoruz hastane olan yere 200 metre. Hemde Üniversite hastanesine Tıp Fakültesine. Peki 200 Metreyse Canlı görüntü de duyduğum ses 20 dakikadır ambulans gelmedi diyor. Nasıl oluyor da 20 dakika 200 metreden oraya ambulans gelmiyor. Eğer bunlar doğruysa vay halimize, değerli arkadaşlar. Allah korusun Allah Muhafaza etsin. Bu şekilde vurdum duymazlık devam ederse. Gerekli tedbirler alınmazsa. Allah muhafaza etsin, daha çok canımız yanar.” diyen Destici;

EMPERYALİST GÜÇLER DUYSUN.

“ Küresel emperyalist güçler şunu bilsinler ki Türkiye Suriye değil. Türkiye Irak değil. Türkiye Afganistan değil. Türkiye Libya değil ve Türkiye’nin Suriye olmasına da müsade etmeyeceğiz Allahın izniyle. Bunu başaramayacaklar.

Milletimizin feraseti,  milletimizin çok yüksek birlik şuuru ve kuran dan aldığı inancından aldığı, Türklüğünden aldığı büyük cesareti, kahramanlığı ve duruşuyla duruşunu asla kimse bozamayacak, Asla ve kata bu hain kahpe Emperyalist küresel güçlerin uşağı terör odaklarına ve onların ağa babalarına teslim olmayacağız Allahın izniyle.

TERÖR ÖRGÜTLERİYLE CİDDİ BİR MÜCADELE VERİLMEKTE. BİZ YILLARDIR BUNU SÖYLEDİK.

“ Dağdaki teröristle, şehirdeki teröristle mücadele ederek bu terör bitmez finans ayaklarını da yok etmeliyiz. Bu pkk ya lojistik destek veren belediyeler, sözde sivil toplum örgütleri, devletin içine sizmiş, memur, amir, belediyenin içerisinde başta yöneticiler olmak üzere çalışanlar ve sözüm ona sözde onların sözcülüğünü yapan ama terörist cenazelerinde sözde milletvekilleri ve dış destek bunlar kesilmeden bu terör bitmez dedik. Nihayet bugünlerde bu anlaşıldı. Topyekün tüm unsurlarına karşı bir mücadele veriliyor.

HALA EKSİKLİKLER VAR.

Teröre karşı birlik olacağız. Tüm bu eylemlere karşı iktidarıyla, muhalefetiyle,. Batılısıyla-Doğulusuyla. Kürdü, Türkmen'i, Çerkezi, Lazı, Abaza'sı, Boşnağı, Alevi si, Sunnisi hep birlikte mücedele edicez. Eksik yapılanları da doğru bir şekilde yapıcı bir yol gösterici muhalefet anlayışının gereği olarak söyleyeceğiz.

DEVLETİ YÖNETENLERİN DOĞRU İŞLERİNDE HEP YANLARINDA OLDUK.

“ Devleti yönetenlerin hep yanlarında olduk. Bundan sonrada yanlarında olacağız. Terörün bitirilmesine karşı hep destek verdik bundan sonra da destek vereceğiz. Biz istiyoruz ki gerekli tedbirler alınsın. Ülkemiz altık bu terör belasından kurtulsun. Ülkemiz refah içerisinde, güvenlik içerisinde huzur içerisinde yaşadığımız bir Türkiye olsun.

OBAMA’YA TOKAT GİBİ CEVAP

“ Dün Obama bir açıklama yaptı. Amerika devlet başkanı, diyor ki; “ Evet bizimde hatalarımız oldu ama” diyor. En büyük Şimdi Suriye'nin içinde bulunduğu bu tablonun sorumlusu “Esad rejimi ve onu destekleyen İran ve Rusya’dır” diyor. Esad in, İran’ın ve Rusya'nın elinde kan var” diyor. Adeta günah çıkartıyor.

Bende buradan diyorum ki EYYY OBAMA,,

Onların elinde kan var evet. Ama sende dön aç bak ellerine bir bak. Aynı kan senin elinde de var, ziyadesiyle.

Libya da da var, Irak ta da var. Dünyanın neresinde kan zulüm ve gözyaşı varsa sizin elinizde o kanlar. Hepsinde sizinde vebaliniz var. Şimdi giderayak günah çıkarmaya ve kendini masum göstermeye çalışıyor. Kendisini sorumlu göstermeye çalışıyor. Bugün Suriye bu noktadaysa birinci derecede sorumlu olanların başında Amerika Bileşik Devletleri ve onun başkanı ve yöneticileri var.

‘ONLARDAN DAHA SORUMLU OLANLAR VAR.’

“Onlarda biraz önce saydığım islam memleketlerinin, İslam ülkelerinin kendi yöneticileri işte bu gaflet ve ihanet içinde olan makam, mülk ve koltuk sevdalısı bu emperyalist küresel güçlerin uşağı olmuş yöneticiler var. İşte Suriye de Esad, Irak da Saddam vardı. Öbür tarafta başkaları var. Birinci derece de sorumlu olanlar bunlar.

Eğer bunlar sağlam durabilselerdi, dik durabilselerdi, kendi geleceklerini, ailelerinin geleceğini değilde ülkelerinin, milletinin ve Müslümanların geleceğini öne koyabilseler di, ne bugünkü Irak Irak olurdu, Ne Afganistan bugünkü halinde olurdu, Ne Libya bugünkü halinde olurdu. Nede Suriye bu kadar zulüm yaşardı. Ne yüz binlerce insan hayatını kaybeder de. Ama Rabbim inanıyoruz ki cehennemde ağır bir azap hazırladı. Ve elbette bu dünya da olmazsa öbür dünya da bunun hesabını ağır bir şekilde ödeyecekler inşallah, biz buna inanıyoruz. “

BİRAZDA EKONOMİ KONUŞULDU.

“ Bu insanlar ne yaptıklarda bu kadar ağır yükler altında kaldılar. Dediğimi gibi bu insanlar kendilerinden olmayan ve kendilerine zulüm edilmesine sessiz kalan yöneticiler seçtiler. Onun için onların beklide bugün yaşadıklarının bir sebebi de bu olsa gerek.

“ Terör dünkünden daha çok canımızı yakıyor. Dünkünden daha çok kayıp verdiriyor. İçeride ve dışarıda.

‘EKONOMİK ŞARTLAR DÜNKÜNDEN DAHA AĞIR HALE GELDİ.’

“ İnsanlar borcundan korkarlardı, Manav borcundan korkarlardı. Manifaturacı borcundan korkarlardı. Haya ederlerdi. Borç ederken utanırlardı. Yüzleri kızarırdı. Ama bu küresel kapitalist sistem öyle bir düzen kurdu ki, o utanmayı da, hayayı da ortadan kaldırdı. Kartı verdi eline ve herkesi borçlandırdı. Herkesi faize soktu. Bir taraftan peygamberimizin veda hutbesini okuyoruz, O “faiz ayaklarım altına aldım” diyor, Öbür taraftan neredeyse faizi girmeyen ülkemizde Müslüman kalmadı.

‘İŞTE 2017 BÜTÇESİ’

“70 katrilyon faiz ödemesi var. Son 14 yılda ödediğimiz faiz sadece bütçeden devletin vatandaşın değil. Eski para ile 600 katrilyon. Yeni parayla 600 milyar. Peki o 14 seneye kadar ne kadar ödemişiz. 14 seneye göre Tüm Cumhuriyet tarihi boyunca ödediğimiz 130 milyar. Son 14 senede 600 milyar.

Bunu ekonomi büyüdü diye izah ediyorlar. Ekonominin borçla, faizle büyüdüğünün bir göstergesi.”

‘ÇİFTÇİ KARDEŞLERİMİZİN SORUNLARI-PROBLEMLERİ ARTTI MI? ‘

“İşte bu göstergeler artığını gösteriyor.

Pamukova da ki kardeşlerim meyve yetiştiriyor. Dünkü sattığı fiyattan satamıyor. 10 sene önce sattı fiyatlardan satıyor. Ama mazot, gübre işçilik en az 10 kat arttı. Bütün çiftçiler için bu geçerli.”

‘VERİLEN SÖZLER TUTULMUYOR.’

Bir ülkenin eğitimi iyi değilse, eğitimde ilerlememiş se, eğitimde geri kalmışsa. O ülke kalkınamaz. Petrolünüz de olsa, gazınız da olsa, olmaz.

‘SUUDİ ARABİSTAN DÜNYANIN EN ÇOK PETROL SATAN ÜLKESİ AMA EKONOMİK KRİZDE’

“ Suudi Arabistan mı zengin, Hollanda mı zengin? Hollanda'nın 1 gram petrolü yok. 1 gram gazı yok. Ama Hollanda da kişi başına düşen milli gelir 40 bin auro, Suudi Arabistan da 5 milyon, Onda biri, Onda biri. Petrol ad gaz da yetmez. Eğer bunu sen üretime çeviremezsen . Katma değeri yüksek ürün üretemezsen, yana aklını çalıştımazsan, eğitim seviyeni yükseltmezsen olmaz. Onun için eğitim, eğitim.”

‘AHLAK VE MANEVİYAT NE DURUMDA.’

“Ahlaki anlamda tüm ahlakı davranışlarımızda gerileme var. Gayri ahlaki diyebileceğimiz tüm davranışlarda da en az yüzde 200-300 artış var.”

‘ÜLKEMİZİN BU TÜR AĞIR PROBLEMLERİ VAR. BU PROBLEMLER AĞIRLAŞARAK DEVAM ETMEKTE. ‘

“Yeter ki ehil kadrolar iş başında olsun bir ve beraber hareket edersek tüm sorunları çözebiliriz. Biz bu problemlerinizi yeneriz, yeneceğiz. Hiç şüpheniz olmasın.”

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2016, 11:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER