banner392

CHP Pazartesi günü vekillerle sahaya iniyor.

CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) Pazartasi günü Eski ve yeni milletvekilleri ile sahaya iniyor. Pamukova ya 24 dönem Adana Milletvekili Ümit Özgümüş geliyor.

CHP Pazartesi günü vekillerle sahaya iniyor.
 CHP'nin Anayasa Paketinin Referanduma gitmesi kararından sonra Yüksek Seçim Kurulu tarafından 16 nisanda yapılması kararı alınan Referandum oylaması hakkında halka Neden Hayır demeleri gerektiğini anlatmak için Pamukova CHP 24. Dönem Adana Milletvekili Ümit Özgümüş geliyor.

CHP genel merkezi tarafından alınan eski ve yeni milletvekilleri ile çalışma kararını dün akşam ilçe binasında toplanan CHP İlçe Başkanı Ali Teke ve yönetim kurulu üyeleri ile partililerle yapılan toplantıda partililere tebliğ edildi.

Ülke genelinde Pazartese günü başlatılacak Referandumda haklı bilgilendirme toplantılarına başlanacağını söyleyen Ali Teke;

“24 Dönem Adana Milletvekilimiz Pamukova ya gelecek. Sayın vekilimiz 3 gün Pamukova da Sivil Toplum örgütü temsilcileri, yöneticileri, ve üyeleri ile buluşacak, Odalar ve Enaflarla da görüşecek olun Adana 24 Dönem Milletvekilimiz Ümit Özgümüş Çarşamba günü de Çarşı esnafamızla buluşacak.”dedi.


Pazartesi günü sahaya inecek CHP li eski ve yeni milletvekillerinden Geyve ye ise daha önce Geyve de kaymakamlık yapan sonra CHP den İstanbul Milletvekili seçilen Celal Dinçer gelecek.


Taraklıya ise 24 dönem CHP den Artvin milletvekili seçilen T.B.M.M de bayrak açtığı için Cumhurbaşkanı Tayip Erdoğanın da rahatsız olduğu ve Cerattepe yi geçilmez yapan Uğur Bayraktutan geliyor. 




Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2017, 01:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER