banner392

CHP liler HAYIR sohbetlerine başladılar.

Pamukova CHP İlçe teşkilatı başkan ve yöneticileri anayasa değişikliği için yapılacak olan seçimde neden HAYIR verilmesi gerektiğini ilçe ilçe gezerek sohbetlerle vatandaşlara anlatmaya başladılar.

CHP liler HAYIR sohbetlerine başladılar.

 Dün akşam saatlerinden Taraklı ilçesine ziyarette bulunan Pamukova CHP ilçe başkanı ve CHP li Erdoğan Isır anayasa değişikliği ve referandumla ilgili sohbet ederek "Hayır" deme propaganda çalışmaları ile ilgili CHP Taraklı İlçe yöneticileri ile fikir alışverişinde bulundu.

Taraklılı Duayen Gazeteci İzzettin Kömürcü kendi sosyal paylaşım sitesinde Chp lilerin Taraklı ziyaretlerinden görüntülerini ve HAYIR sohbetini haber olarak paşlaştı.

KÖMÜRCÜ NÜN HABERİ ŞÖYLE; 
CHP li Erdoğan Isır, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının Anayasa değişikliğine neden 'Hayır' demesi gerektiğini detaylarıyla anlattı.

Türkiye'nin derin bir yol ayrımına sokulmak istendiğini kaydeden Isır, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının, büyük bedeller ödeyerek kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin yok olma tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu ve bunu tüm vatandaşlara anlatılması gerektiğini vurguladı

CHP Taraklı İlçe Başkanı Kadir Güneş’de vatandaşların anayasa değişikliğine neden hayır demesi gerektiğini herkese anlattıklarını ifade ederek Türkiye Cumhuriyeti'nin bir kişinin iki dudağı arasından çıkacak sözlere teslim edilemeyeceğini, istediğinde meclisi feshedebilecek, isterse ülkeyi eyaletlere ayırabilecek bir yetkiyle donatılmasına vatandaşların izin vermeyeceğine inandıklarını kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2017, 23:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER