banner392

CHP İlçe Teşkilatı Referandum Öncesi İlk Toplantısını yaptı.

Pamukova Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Yönetimi ve partililer Referandum Öncesi ilk toplantılarını yaptılar.

CHP İlçe Teşkilatı Referandum Öncesi İlk Toplantısını yaptı.

 Bu akşam (7 Subat 2017 Salı günü) İlçe Binasında yapılan toplantıya İlçe Başkanı Ali Teke yönetim kurulu üyeleri, CHP Milletvekili Adayı Erdoğan Isır, Belediye başkan adaylarından Nail türkmengil de katılıdı. Toplantıda Anayasa Değişikliği ve AKP nin istediği Başkanlık Sistemi oylaması için yapılacak Referandum seçimi ile ilgili gündem değerlendirildi.

Hafta sonunda CHP Genel Merkezinde Genel Başkan Kemal Kılıcdaroğlu’nun başkanlığından Türkiye de CHP il ve ilçe başkanları ile yapılan toplantı sonuçlarını ve konuşulanları üyelerine aktaran İlçe Başkanı Ali Teke.

Referandum da neden Hayır diyeceklerini anlattı. Önümüzdeki günlerde Referandum da Neden Hayır diyeceklerini madde madde de açıklayacaklarını söyledi.

Ali Teke; “ Bu bir seçim deği, Bu bir sistem değişikliği için yapmak istedikleri referandum. Biz CHP olarak halkımıza ev ev gezerek neden Hayır dememiz gerektiğini anlatacağız. Hiç ayrım yapmadan her partili ile görüşüp görüşlerimizi anlatacağız. Parti Bayrakları ile değil. Türkiye Cumhuriyetinin kırmızı beyaz bayrağı ile meydanlarda olacağız. Parti rozeti takmadan meydanlarda olacağız.”dedi.

Cumhurbaşkanı’nın daha Anayasa değişikliği önerisini onaylamadığı için beklemede olduklarını da söyleyen Ali Teke;

Cuma günü üyeleri ile daha geniş katılımlı bir toplantı yapacaklarını bu toplantıda çalışma grupları oluşturacaklarını o toplantıdan sonra daha da ayrıntılı bilgilendirme yapacaklarını söyledi. 

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2017, 22:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER