banner392

CHP İl Binası Satılıyor haberini Ecevit Keleş yalanladı.

Ecevit Keleş, “Kendi mülkiyetim.” dediği il başkanlığının bulunduğu daireyi satacakları yönündeki haberler için yazılı açıklama yaptı.

CHP İl Binası Satılıyor haberini Ecevit Keleş yalanladı.

CHP il eski başkanlarından Ecevit Keleş hafta içi gündeme gelen CHP il başkanlığının bulunduğu dairenin satılacağı yönündeki haberlerin kendisini yıpratmak amacıyla servis edildiğini söyledi.

Ecevit Keleş’in yazılı açıklaması şöyle;

SÖZLEŞMESİZ OTURUYORLAR,

01.01.2015 tarihinde kira sözleşmesi bitmiş olmasına rağmen Partime zarar vermemek için Usulsüz Atama ile gelmiş İl Başkanını ve veya İl Yönetiminden kimseyi aramadım. Partim için aldığım ve kesinlikle kira almadığım İl Yönetim Binasını tasvip etmediğim bir şekilde Usulsüz Atamayla gelmiş yönetimin kullanımına bırakmış bulunmaktayım.

ZARAR VERME PAZARLIĞI BİTMİŞ,

Partime kaynak oluşturmak için kira almadığım bina yerine, Ankara Caddesi üzerinde İş Bankası şubesi yanında bulunan bina ile 18.03.2015 Salı günü “para” karşılığı kirada anlaşan, Sayın Vekilimiz Engin ÖZKOÇ ve Usulsüz Atama ile gelen Sayın Atama İl Başkanımız Ayça TAŞKENT, bu kaynağı neden çarçur edeceklerinin hesabını vermek zorunda kalacaklar. Bunu bildiklerinden dolayı Perşembe günü asılsız haberlerle kendilerini partililerimizin gözünde aklama çabasına girmişlerdir. Ücretsiz oturduğu bir yeri terk eden insana sorarlar karşılığında ne alıyorsun diye.

BU İLK DEĞİL

Partiye Arapların ve başkalarının gelip incelediklerini söylüyorlar. Bu gelenlerin benimle hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. Yerel seçimlerden hemen önce beni asılsız ihbarla mahkemeye veren Sayın parti büyüğümün organize ettiğinden şüphe duysam haksız olur muyum? Beni mahkemeye verip mahkemede haksız çıkan insanların bu şekilde kumpas kurması da hiç mantıksız değil. Hiçbir zaman partime zarar vermemek için mücadele verdim. Bu sebeple mahkeme sonucunu en yakınımdakilerle bile paylaşmadım.

GERÇEĞİ KENDİLERİDE BİLİYOR,

Bu haberleri zarar vermek adına sızdırılmış gibi davranan bazı kişiler gelenlerin numaralarını veya adlarını alsalardı en azından. Onlarda biliyorlar ki bu kişilerin benimle hiçbir alakası ve tanışmışlığı bulunmamaktadır. Kumpası kendilerine siyaset kabul eden insanların bu partiden ayrılmaları gerekmektedir.

PARTİM İÇİN ÇALIŞACAĞIM

Bu partinin içinde ahlaksız ve karalamacı siyaset yapmak isteyenler olduğunu bütün gerçek partililerimiz bilmektedir. Ben hiç kimse için siyaset yapmadım yapmayacağım. Kişisel egolarım için partime zarar veremem. İsme göre değil partim için bu genel seçimlerde de çalışmaya devam edeceğim. Bir önceki genel seçimlerde 5. sırada aday olduğumda kazanamayacağımı bile bile çalıştım. Bu seçimlerde de yalnızca partim için çalışmaya devam edeceğim.

YALANA İNANMAYIN

Bütün Değerli Partililerimizden rica ediyorum bu tür yalan haberlere ve kumpaslara inanmasınlar. Şimdiye kadar partime zarar vermedim bundan sonrada vermeyeceğim. Partisine zarar veren, partisini bölen insanları tanısınlar ve ona göre davransınlar.

Kamuoyuna saygılarımla…

Ecevit KELEŞ 
Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2015, 23:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER