banner392

CHP Geyve ye çıkarma yaptı.

Çarşamba günü akşam Geyve ye adeta çıkarma yapan CHP milletvekili aday adayları ile birlikte gelen Engin Özkoç Eşme ve Umurbey köylerinde vatandaşlara iktidar oldukları takdir de daha önce köylüye ait olan meralarını, harman yerlerini yeniden köylüye verecekleri sözünü verdi.

ERDOĞAN ISIR ADAY ADAYI ARKADAŞLARINI TANITTI ENGİN ÖZKOÇ NAMUS SÖZÜ VERDİ.

Benim için Vatan Millet Sakarya diyen Özkoç. Eşme de köy kahvesinde yaptığı konuşmada daha çok köylümün devlet tarafından sömürüldüğünü anlattı. Devletin petrolden aldı büyük vergiler olduğunu söyleyen Özkoç.  

 

“ İktidar olduğumuz da sözüm söz Bütün şehir (Engin Özkoç Büyük Şehir yasasını böyle tanımlıyor) yasasını değiştireceğiz. Köylünün elinden alınan meraları, Harman yerlerini tekrar geri vereceğiz. Size namus sözü veriyorum” dedi.

 

Geyve CHP ilçe binası önünde toplanan CHP liler daha sonra Eşme ve Umurbey köylerine gittiler. Eşme de vatandaşlarla el sıkışan ve ara sokarlara kadar yürüyüp köyde gördükleri ile sıcak sohbetler den sonra köy kahvesinde vatandaşlara hitap edildi. Kahvede açış konuşmasını Erdoğan Isır yaptı

 

Isır: Neden aday oldukların anlattıktan sonra aday adayı arkadaşlarını tek tek tanıttı.

 

Ülkemiz bölünmesin diye aday olmamı istediniz. Hepimiz aday olduk. Bizlere meralarımız satılmasın dediniz, aday olun dediniz, aday olduk. Yolsuzluk var, hukuksuzluk var dediniz aday olduk. Bu topluma iş lazım, aş lazım dediniz arkadaşlarımızla beraber aday olduk. ”dedi.

 

 

Erdoğan Isır birlikte mücadele ettiği milletvekili aday adayı 6 arkadaşını tanıttıktan sonra yeniden aday adayı olarak alanlara çıkan mevcut milletvekili Engin Özkoç’u tanıtırken Engin Özkoç un tek başına Adapazarı’nda 6 milletvekiline taş çıkartan, Adapazarının tüm sorunlarını meclise taşıyan 34 gün sonra çıkardığımız 60 kişilik parti meclisimizde olan bizim gururumuz diye lanse etti.

 

Engin Özkoç ise lanse edildikten sonra yaptıklarını yapacaklarını ve AKP nin yapamadıklarını uzun uzun anlattı.

 

İlk ziyaret yeri olan Geyve nin en büyük köyü olan Eşme mahallesinde köy kahvesinde sözlerine şöyle başladı.
İLK ZİYARET ESME KÖYÜ OLDU.
 

“Bir insan kendi ülkesinin insanına nasıl ihanet eder?

Bir insan kendi köyünde yaşayan bir vatandaşına nasıl zulüm eder?

Bir insan kendi köylüsünü, kendi çiftçisinin bu kadar ızdırap çekmesine nasıl bu kadar tahammül eder?  Diye sorarak başladı. ve iyi gitmeyen ekonomi ile sözlerini sürdürdü.

 

DEVLETİ ELEŞTİRDİ.

Devlet petrolden elde ettiği vergileri devlet cebine koyuyor. Daha köylüye mazot ulaşmadan parayı devletin aldığını söyledi.

 

“ Devlet pancar çiftçisinin elinden kota uygulayarak çiftçinin elinden aldılar, 65 bin pancar çiftçisini sokağa koydular.”dedi.

 

Umurbey köyünde ise köy meydanında konuşan Engin Özkoç Umurbeye daha öncede defalarca geldiğini söyledi.

 

‘UMURBEY DE BEN SAKARYA NIN ÇOCUĞUUYUM’ DEDİ

“ Bundan 4 yıl önce geldim. Sonra geldim. Geyve de sel aldı geldim. İnsanların evlerini su bastı geldim. Geyve deki insanlar yolsuzlukla, taş ocağıyla insanlar sağlıkla ilgili sorunları yaşarlarken geldim. Ben Sakarya’nın çocuğuyum. Sizlere 4 yıl önce bir söz vermiştim. Şimdi benim için AKP, CHP, MHP yok, Benim için vatan. Millet Sakarya var demiştim dedi.

UMURBEY DE MEYDANDA KONUŞTULAR

“ Köy yerleri bizim, köyün meraları bizim. Harman yerleri bizim. Köyün meraları bizim cenaze yerlerimizdir. Köyün meralarını Bütün Şehir adı altında ellerimizden aldılar. yetmedi. Satmaya başladılar.

 

Sözümüz söz. Şeref sözü. Namus sözü. Bizim iktidarımızda meralar yine köylünün olacak. Yine milletin olacak. “dedi.

 

Engin Özkoç;  iktidar olduklarında köylünün elinden alınan meraları geri vereceklerini sözünü verdi.   
Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2015, 09:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER