banner392

CHP Aday adaylarını tanıttı.

7 Haziran 2015 Milletvekili Genel Seçimlerinde aday olacak 7 isim için aday tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. Çok sayıda partilinin katılımıyla Adapazarı'nda yapılan aday adayı tanıtım toplantısı coşkulu geçti

İL BAŞKANI AYÇA TAŞKENT KONUŞTU
CHP sakarla il başkanı Ayça Taşkent aday adayı... paylaşan: mehmet5454 GÜRSEL TEKİN KONUŞTU
Gürsel Tekin Hükümetten hesap sıracaklarını... paylaşan: mehmet5454 ADAYLAR KONUŞTU
CHP Sakarya adayları paylaşan: mehmet5454

CHP İl Başkanlığının yeni binasının açılışından sonra  Adapazarı Hilmi Kayın İş Merkezi'nde aday tanıtım toplantısının da 7 aday kürsüye davet edildi ve 5 er dakikalık konuşmalarına izin verildi.  

 

Aday adaylarından önce İl Başkan Ayça Taşken konuştu. Başkan Taşkent yaptığı konuşmada genel seçim öncesinde yapılan çalışmaları değerlendirerek, adayları tanıttı. CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin ise söz alarak, ülke gündemini değerlendirdi.

 

GÜRSEL TEKİN HÜKÜMETE YÜKLENDİ.

2001 yılından önce İstanbul Beyazıt meydanında başta Tayip Erdoğan, Abdullah Gül, Bülent Arınçlar  Cuma namazından sonra miting yaparlardı. Sloganları da 91 yılında bir tek müslüman’ın burnu kanamış değildi buna inanın. Bun rağmen olağanüstü bir tepki gösteriyorlardı. Sloganları ise “Kahrolsun Amerika. Kahrolsun İsrail ” di. 2001 kriziyle beraber “ çıktı dedi ki ben milli görüş gömleğimi çıkardım attım” dedi. Dün kahrolsun dediği ülkelere mesaj göndermek için milli görüş gömleğini attı. Erbakan’ı sırtından vurdu. Ortadoğu eş başkanı oldu. Eş Başkanı olduktan sonra İslam coğrafyası kan gölüne döndü… (Gürsel Tekin konuşmasının tamamı için devamında haber videosunu izleyebilirsiniz) 

 

ADAYLAR SANKİ SIRALAMA YAPILMIŞ GİBİ TEK TEK SÖZ ALDILAR.

İlk konuşma Karasu dan aday adayı olan Müteahhit olan Hüseyin Avni Şahin’e verildi. Hüseyin Avni Şahin heyecanlı ve çoşkulu konuşması arasında karasu dan gelen gençler tarafından sık sık alkışlandı. Gençler yer yer “Kuzeyin adayı, Kuzey seninle gurur duyuyor” diye sloganlar attılar.

İkinci sırada kürsüyü gelen aday adayı Ayhan Bal oldu. Ayhan Bal Hendek doğumlu ve spor adamı bal konuşmasında bakan olmak istediğini söyledi. “Seçildiğim taktir de Spor Bakanı olmak istiyorum.” Dedi.

 

Üçüncü sırada kürsüye davet edilen Ayşe Kılınç kısa konuştu. Kılınç kendisinden önce konuşan ve onu kadın hakları savunucu olarak lanse eden milletvekilini refere ederek “zaten benim hakkımda vekilim konuştu” dedi.

 

Dördüncü gelen aday adayı ise Akyazılı Elif Başer oldu. Elif Başer konuşmasında duygu yüklü sözcükler kullandı. CHP’yi kendi ailesi olarak nitelendiren Elif Başer çok çalışacaklarını ve 7 Haziran da CHP’yi iktidar yapmak istediklerini söyledi.

 

Beşinci sırada Sapanca’dan Enis Ceylan kürsüye davet edildi. Enis Ceylan da CHP yi iktidar yapmak için çalışacaklarını söyledi.

 

Kürsüye 6. Sırada davet edilen Erdoğan Isır oldu. Pamukova doğumlu olan Erdoğan Isır oldu. Yerel seçimlerde Sakarya bölgesinde CHP oylarını en çok arttıran başkan adayı olmuştu. Zaten Erdoğan Isır konuşmasında buna da vurdu yaptı. Isır konuşmasının sonunda kızının kendisine söylediği bir sözü tekrar eti. Kızının kendisine söylediği Nazım Hikmetin sözü olan “Ben yanmasam, sen yanmasan, Nasıl çıkarız bu karanlıklardan.” diyerek konuşmasını bitirdi.

 

Özkoç yeniden 2. Dönem milletvekili aday adayı olarak başvurmuş ve halen milletvekili olan aday adayı olan Engin Özkoç toplantısın en son sözlerini söyleyen aday adayı oldu. Özkoç konuşmasına tanıtım toplantılarına katılan Genel Başkan yardımcısına, CHP Milletvekili Mahmut Tanal’a teşekkür ettikten sonra son verdi.

 

Program sonunda, parti üyeleri çalan seçim şarkılarına eşlik ederek alkış tuttu. Büyük bir coşkuyla yapılan tanıtım toplantısı adayların konuşmalarının ardından son buldu. 
Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2015, 16:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER