banner392

Cevat Keser Engin Özkoç'a ‘Size buradan siyasi rant çıkmaz’ dedi.

Cevat Keser Belediye İnternet sitesinden CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç’a cevap verdi.

Cevat Keser Engin Özkoç'a ‘Size buradan siyasi rant çıkmaz’ dedi.

İşte Cevat Keser in Engin Özkoç a verdiği o açıklama şöyle.

SAYIN VEKİL SİZ NEYE SAHİP ÇIKTIĞINIZIN FARKINDAMISINIZ..?

CHP Sakarya Milletvekili Sn. Engin ÖZKOÇ hafta sonu  ilçemizi ziyarete gelmiş ve kendisine her defasında olduğu gibi yine Pamukovalı misafirperverliği içersinde muamele edilmiştir. Taraftarlarımızca şahsına karşı, Bölge milletvekilimiz Şaban DİŞLİ’nin maruz kaldığı nahoş görüntüler yaşatılmamıştır. Hiçbir AK Parti mensubu ona hakarette bulunmamış ve  kimse onu tartaklamaya kalkmamıştır.

Ne Sayın Şaban DİŞLİ beye, nede Sayın BAŞBAKANIMIZ R.Tayyip ERDOĞAN’a yapılan çirkin hakaretler, Sayın ÖZKOÇ’a ve Genel başkanları Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU’na yapılmamıştır.

Sayın ÖZKOÇ ilçemizi ziyareti esnasında basına bir demeçte bulunmuş ve şahsıma karşı tehdide varan sözler sarf etme cüretini göstermiştir.

Evvela belirtmek isterim ki; biz kuru gürültüye asla pabuç bırakmayız. Biz bugüne kadar yaptığımız her işin arkasında ve bilincindeyiz. Çiğ süt emmedik. Alnımız ak, başımız diktir.

Sayın Engin ÖZKOÇ’un şahsıma karşı ”Biz sizin ne yaptığınızı, ne ettiğinizi Sakarya kamuoyuyla paylaşırız, bulunduğunuz yere girer, orada ne yaptığınızı, ne ettiğinizin inim inleterek sorarız “ tarzında, aba altında sopa göstermeye yönelik açıklamasını tebessüm ederek okudum. Çünkü biz; bu türden beyanlara çok alışığız ve 20 yıldır bu tarz beyanları çok duyduk. Bize bu ithamlarda bulunanlar siyaset sahnesinden silinip gittiler, biz hala buradayız.

Sayın ÖZKOÇ;  önce siz, neye ve kime sahip çıktığınıza bir bakın. Sırf taraftarlık uğruna, sırf partizanlık uğruna, kaçağa ve kanunsuzluğa alet olmayın. Savunduğunuz kişi 5 yıldır belediyemiz ekiplerinin iyi niyetini suiistimal ederek ruhsatsız ve kaçak olarak faaliyette bulunan 3 adet işyerinin sahibidir. Belediyemiz Zabıta Ekiplerinin defalarca kez söz konusu işyerlerini ruhsatlandırması için, ilgili şahsa uyarılarda bulunmasına rağmen, işyeri sahibi bu uyarı ve ikazlara aldırış etmeyerek konuyu bu noktaya kadar taşımıştır.

İşte Sayın ÖZKOÇ; maalesef siz böylesi bir olaya sahip çıkıyor ve böylesi bir olay üzerinden, ne acıdır ki kendinize siyasi rant sağlamayı hedefliyorsunuz.

Size tavsiyemiz konuyu etraflıca incelemeniz ve ona göre beyanatta bulunmanız yönündedir.

Yine Sayın ÖZKOÇ; yaptığı açıklamasında bundan sonra “iki gözüm üzerinde olacak demiş” yetmez Sayın ÖZKOÇ, bütün CHP’li vekillerin gözleri üzerimizde olsa, yine de buradan size siyasi rant çıkmaz.

Son olarak belirtmek isterim ki; Pamukova ve köyleri 30 Mart seçimleriyle Sayın ÖZKOÇ’un TBMM’deki hırçın tavrına ve buradaki temsilcilerine gerekli dersi vermiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur

Cevat KESER/Belediye Başkanı 
Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2014, 02:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
köylü
köylü - 10 yıl Önce

ağzınıza sağlık başkanım

serkan yeşilyurt
serkan yeşilyurt - 10 yıl Önce

aynen öle reis sikinti yok yanindayiz..

SIRADAKİ HABER