banner392

Cevat Keser Ali İhsan Yavuz ile Yerel Seçim Stratejilerini konuştu

Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz ile yaklaşan Yerel Seçim de izlenecek strateji ve taktikleri konuştuklarını söyledi.

Cevat Keser Ali İhsan Yavuz ile Yerel Seçim Stratejilerini konuştu

AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz la Genel Merkezin daveti ile Sakarya da gerçekleşen görüşme sonunda yeniden Belediye Başkan adayı olup olmayacağı merak edilen Cevat başkan görüşme ile ilgili şu açıklamayı yaptı.

“ Sayın Milletvekilimiz YAVUZ ile birlikte genel siyasi gündemi değerlendirerek, yaklaşan yerel seçimlerde gerçekleştireceğimiz taktik ve stratejilerimizi masaya yatırdık. Son derece olumlu geçen görüşme ve istişarelerimiz neticesinde inşallah önümüzdeki dönemde de ilçemize dair çok önemli hizmet ve yatırımları hep birlikte hayata geçireceğiz. 2019’da da birlik ve beraberlik içinde karşılıklı uyum ve dayanışma ile Pamukova ve köylerimize hizmet etme yolunda beraber yol yürüyeceğiz. Hayli uzun ve verimli geçen görüşmede, Pamukova’mızı ve Pamukova’mıza Belediyemiz ve Hükümetimiz eliyle gerçekleştirilen yatırım ve projeleri konuştuk.

“2019’da Durmak Yok Yola Devam, Durmak Yok Hizmete Devam” dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2018, 09:46

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER