banner392

BBP’nin Yeni İlçe Başkanı Gürbüz Pertev.

BBP (Büyük Birlik Partisi) Pamukova da Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Coşku içinde geçen 2. Olağan Kurul sonunda İlçe Başkanlığına Tek liste ile çıkan Gürbüz Pertev getirildi. Daha önceki başkan Salih Kahraman ise yarışa katılmadı.

BBP’nin Yeni İlçe Başkanı Gürbüz Pertev.

Uzun süredir sessiz ve derinden giden Pamukova BBP teşkilatı bir anda atak yaptı. Son günlerde Pamukova merkezde eski kartallı parkın karşısındaki binanın iki katını da parti adına kiralayıp düzenleyen yeni yönetim başkan ve adayları sonunda seçimde de delegelerin oylarını almış oldular.

İlk defa BBP Pamukova ya üst düzey parti temsilcileri ile adeta çıkarma yaptı. Bugünkü seçime Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı Haşim Yanar,  Merkez Disiplin Kurulu ve Teftiş kurulu başkanı; Ali keser, Merkez Karar Yürütme kurulu üyesi; Muhittin Açıcı, İl Başkanı Suat Çillioğlu, eski Merkez Yürütme kurulu üyesi, Burhan Aygün ve Süleyman Deva Niğdelioğlu da BBP’nin 2. Olağan Genel Kuruluna destek için geldiler.

Pamukova Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda saat: 14.00 te başlayan kongreye BBP Akyazı ilçe başkanı; Ömer Kurt, Erenler ilçe başkanı; Eyüp yılmaz, Geyve İlçe başkanı; İsmail Şenol, Eksen Sendikası Sakarya il başkanı Buğra Kızılkaya, Pamukova MHP İlçe Başkanı; Orhan Sezer Pamukova Saadet Partisi Eski ilçe başkanı Latif Demirören, Pamukova Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı; Sabri Günay, Kemaliye muhtarı Recep Garip katıldılar.

Kongre öncesi Merkezde yeni ilçe binasının açılışını yapan ve açılış kurdelesini kesen Genel Başkan Yardımcısı Haşim Yanar, Merkez Disiplin Kurulu ve Teftiş kurulu başkanı; Ali keser,  İl Başkanı Suat Çiloğlu ve Gürbüz Pertev açılıştan sonrası bir süre yeni açılan ilçe binasında sohbet ettikten sonra Halk eğitim Merkezinde yapılacak olan kongre yerine yürüyerek gittiler.


Pamukova Halk Eğitim Merkezi salonunda yapılan Olağan Kongre Divan başkanı seçimi sonrasında Partinin Kurucusu olan ve elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu adına kuran okunarak başlandı.

Kuran dinletisinden sonra istiklal marşı okundu ve olağan genel kurul gündemi doğrultusunda gündemle ilgili siyasi konuşmalar yapıldı.

NOT: GÜNDEMLE İLGİLİ SİYASİ KONUŞMALAR BİR SONRAKİ HABERDE GÖRÜNTÜLÜ OLARAK VERİLECEK.

Pamukova BBP 2. Olağan Genel Kurulu sonunda başkan adaylığı için tek liste giren Gürbüz Pertev ve listedeki arkadaşları delegelerin oylarını alarak yeni yönetimi oluşturdular.

 

Pamukova BBP Yeni Yönetimi Şöyle

Başkan: Gürbüz Pertev

Yönetim Kurulu üyeleri

1-Orhan Sever

2-Semih Yılmaz

3-Ümit Dinçer

4-Yüksel Ertürk

5-Muhammed Öz

6-Mustafa Taşdelen

7-Umut Er

8-Musa Taşdelen

9-Hamza Özer

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler

1-Cemal Ateş

2-Ali Emrah Çağlayan

3-Ayhan Öz

4-Yılmaz Yıldırım

5-Fuat Gün

6-Semih Öz

7-İbrahim Kahraman

Disiplin Kurulu Üyeleri

1-İsa Ülker

2-Suat Gün

3-Kemal Bulut

 

İL DELEGELERİ

1-Gürbüz Pertev

2-Salih Kahraman

3-Orhan Sever

4-Ümit Dinçer

5-Muhammed Öz

6-Semih Yılmaz

7-Yüksel Ertürk

8-Musa Taşdelen

9-Umut Er

10-Hasan Özer

11-Ayhan Öz

12-Burak Yıldız

13-Mustafa Taşdelen

14-Cemal Ateş

15-Hamza Özer

16-Yılmaz Yıldırım

17-Fuat Gün

18-Gülhan Toklu

19-Orhan Tosun

20-Semih Öz

21-Recep Er

22-Ferhat Özmen 
Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2014, 23:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Gürbüz PERTEV
Gürbüz PERTEV - 9 yıl Önce

Pamukova' mıza hayırlı olsun.

SIRADAKİ HABER