banner392

Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek Pamukova ya geldi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek, İlçeler de devam ettiği Koordinasyon toplantıları çalışmaları için Pamukova'ya geldi.

Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek Pamukova ya geldi.

Kaymakamlığın ve belediye başkanının daveti üzerine çalışma arkadaşları ile birlikte Pamukova ya gelen Atabek önce kaymakamlığı ziyaret etti.

Atabek i Kaymakamlık binası önünde bekleyen Pamukova Kaymakamı Tuncay Dursun’un yıllık izinde olması nedeni ile ilçe kaymakamlığına vekalet eden Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık Belediye başkanı Cevat Keser, Garnizon komutanı Mutlu Artan, Jandarma Bölük Komutanı, Mustafa Ceylan, İlçe Emniyet Müdürü, Aydın Ertürk, Mal Müdürü Şaban Sel, Pamukova Meslek Yüksek Okulu Müdürü, Taki Demir, daire müdürleri, muhtarlar ve Siyasi parti olarak Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Akın ve Kadın kolları, Gençlik kolları başkan ve yöneticileri karşıladılar.

Karşılama merasiminde Atabek’e  Geyve den getirilen çiçek sunuldu. Pamukova da seraların Sibirya’dan gelen soğuk rüzgar ve kötü hava koşulları yüzünden parçalanması sonucu yıkıldığı ve Pamukova da çiçek kalmadığı için Geyve den getirtildi.

Merasim sonrasında kaymakamlık odasına çıkan Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Atabek ve beraberindeki heyet bir süre kaymakamlık makamında kalarak kaymakam ve belediye başkanı ile sohbet ettiler. Kaymakam İdris Akyel binanın 1. katındaki toplantı salonunda brifing verileceğini söylemesi üzerine konuklar alt kattaki kaymakamlığın 60 kişi alabilen toplantı salonuna indiler. Basına salondan görüntü alabilecek kadar süre verildikten sonra, basına kapalı toplantı yapılacağı bildirilerek basın dışarıya alındı.

Sakarya ve ilçelerinde devam ettiğini öğrendiğimiz bu tür toplantılarda ilçelerden proje sunmaları yapıldığını öğrendik. Aldığımız duyumlara göre de Pamukova’nın sorunları cinevizyon eşliğinde sunulmuş. Ancak basına kapalı, Muhtarlara ve Ak Parti İlçe yönetimine açık olarak yapılan kaymakamlık tarafından sunumu yapılan Brifing in detaylarını öğrenemedik.

Kaymakamlıkta verilen brifing den sonra Ak Parti İlçe binasında partilileri ziyaret eden Atabek Partililerle bir süre sohbet ettikten sonra Pamukova Belediyesini ziyaret etti. Belediye ye gelen Atabek ve ekibini belediye önünde meclis üyeleri zabıtalar ve Başkan Cevat Keser karşıladı.

Cevat Keser’in makamına çıkan Atabek ve ekibi orda da basına kapalı görüşmeler yaptıktan sonra Geyve ye gitmek üzere ilçeden ayrıldılar.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek'in Pamukova'ya gelmesi bazı vatandaşları da mutlu etti. Pamukova da devam eden kanalizasyon çalışmaları yüzünden birçok yerin köstebek yuvasına dönmesi Pamukovalıları bezdirmiş durumda. Ancak önemli kişilerin ilçeyi ziyaret etmeleri yolların kısa süreli de olsa düzeltilmesine neden oluyor. Bugün de Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek in güzergahı üzerinde belediyeye ait iş makinelerinin çalışması ve yollara hafriyat dökmeleri Ankara Caddesi üzerine yaşayanları da sevindirdi. Ankara Caddesi boyunca bozuk yollar düzeltildi. 


Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2015, 01:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Akhisarlı
Akhisarlı - 9 yıl Önce

pamukovalı; adam haberde yazmış. basına kapalı toplantı yapıldı diye. sende video çekseydiniz diyorsun.:)

pamukovalı
pamukovalı - 9 yıl Önce

niye vidio çekimi yapmıyonuz arkadaşlar hiç olmasa dinlerdik bakalın ne diyorlar

SIRADAKİ HABER