banner392

Bahtiyar bodur aday adaylığını açıkladı.

Vatan Partisi Sakarya’ da ilk aday adayını açıkladı. Vatan Partisi Eski İl yöneticisi ve Sakarya Taşeron İşçileri Derneği Başkanı Bahtiyar Bodur, Vatan Partisi Sakarya İl Merkezinde bu gün saat 10.00 da basının karşına çıkarak aday adaylığını açıkladı.

Bahtiyar bodur aday adaylığını açıkladı.

Vatan Partisi Sakarya’ da ilk aday adayını açıkladı.

Vatan Partisi Eski İl Yöneticisi ve Sakarya Taşeron İşçileri Derneği Başkanı Bahtiyar Bodur, Vatan Partisi Sakarya İl Merkezinde bu gün saat 10.00 da yaptığı basın açıklaması ile aday adaylığını açıkladı. Basın açıklamasına İl ve İlçe Başkanları ve yöneticileri ile Öncü Gençlik İl Başkanı, katılarak destek verdiler.

Vatan Partisi Sakarya Milletvekili Aday Adayı Bahtiyar Bodur, İlçe binasında aday adaylığı başvurusunu yaptı. İl başkanı Kemal Ağrılı başvuruyu kabul etti. Bodur dana sonra basına bildirisini okudu:

 

”Başkanlarım,

Değerli Partililerim,

Basınımızın Fedakâr Emekçileri ve Saygıdeğer Konuklarımız:

Sizlerle Vatan Partisi çatısı altında buluşmak beni çok mutlu etti. Bana güç kattınız, enerjimi artırdınız. Sizlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sağ olun var olun.

Ulusların oluşumunda ve gelişmesinde önemli dönemler vardır. Bizler Türk Ulusunun böyle önemli bir döneminde yaşıyoruz. Bu aşamada bizlere, yurtsever milliyetçilere, demokratlara, devrimcilere, halkçılara ve sosyalistlere tarih çok önemli görevler yüklüyor. Bizler bu görevden uzak duramayız. Durmuyoruz. Durmamalıyız.

Sekiz bin yıllık Türk yurdu olan Anadolu ve Rumeli coğrafyası, atalarımıza yüklediği sorumlulukları, daha fazlasıyla bizlerin üzerine yüklüyor. Bizler bu sorumluluklarımızın bilincinde olarak çeşitli görevleri üstleniyor ve yerine getirmene çalışıyoruz.

 

“MUSTAFA KEMAL İN ASKERİ OLDUM”

Tarih bize bazen acı ve ıstırap çekmeyi, bazen mücadele etmeyi emrediyor.

Hepimizin tarih sahnesinde bir rolü ve görevi var. 1973 Haziran ayından bu güne kadar daima haktan, adaletten ve laik demokratik cumhuriyetten yana üzerime düşen hangi görev varsa hiç tereddüt etmeden yerine getirmeye çalıştım.

Bir sıra neferi, Mustafa Kemalin askeri olarak toplumsal yaşamda her zaman bir sorumluluk üslendim. Ve ömrümce bunun gururunu yaşadım.

7 Haziran genel seçimleri öncesi, beni bekleyen yeni bir görev olduğunu düşünerek, Vatan Partisi’nden milletvekili aday adayı olmaya karar verdim. Bunu bir parti görevi, vatan görevi olarak kabul ederek yola çıktım. Hiç kimseden emir ve talimat almadan, hiç kimseden icazet beklemeden atıldım bu göreve. Mademki böyle bir sorumluluk alacaktım, ilk ben olmalıydım. Benim gibi bu göreve talip olan ve olacak olan birçok arkadaşım var. Bu arkadaşlarım da en az benim kadar yurtsever, benim kadar devrimci, benim kadar milliyetçi ve benim kadar yürekliler.

Onları şimdiden kucaklıyorum.

Vatan Partisi olarak yıllardır yapılmayanı, yapılmak istenmeyeni yapacağız.

 

“ÖNSEÇİM YAPILACAK”

Kayıtlı tüm üyelerimizin katılacağı adil bir önseçimle adaylarımızı belirleyeceğiz.

İlçe başkanlarımız, il başkanlarımız ve hatta Genel Başkanımız önseçime girecek ve aday listelerinde üyelerimizin bizlere vereceği görevleri gururla yerine getireceğiz.

Çok zorlu dönemlerden geçtik geliyoruz. Partimizin tüm kadroları yılların verdiği deneyimle zindanlarda, esir kamplarında sınandı, zindanlara sığmayanlar, 19 Mayıslarda, 29 Ekim 2012’de Ulus Meydanı’nda sınavlar verdi. Bizleri Ulus’tan Anıtkabir’e yürütmemek için barikatlar kurdular. Tomalarla, biber gazlarıyla, tazyikli sularla durdurmaya çalıştılar. Kurdukları çelik barikatlar, gençlerimizin ayakları altında muma döndü. Akan bir nehir gibi, sel gibi aktık Ulus’tan Anıtkabir’e. Sayamadılar kaç kişi olduğumuzu. Aynı şeyleri 10 Kasım’da denediler. Kızılay Meydanı, Tandoğan Meydanı, Aslanlı Yol almadı, durduramadı hiçbir güç, durduramadı Mustafa Kemal’in askerlerini. Silivri zindanlarının duvarları, barikatlar durduramadı bizleri.

“BUGÜNE KADAR SAVUNMADAYDIK. ŞİMDİ TAARRUZA GEÇİYORUZ”

Dostlarım, şimdi yeni mücadeleler bizleri bekliyor. Savunma zamanı geçti artık; taarruz mevzilerindeyiz. İşgal edilmiş olan tüm mevzileri, geri kazanmak azminde kararında ve mecburiyetindeyiz. Satılan değerlerimizi bir bir geri kazanacağız.

“YENİDEN ÜRETEN, HAKÇA PAYLAŞAN DÜZENİ KURACAĞIZ”

Yeniden üreten, ürettiğini hakça paylaşan, uygarlığın tüm nimetlerinden adaletle yararlanan bir toplumu yeniden kuracağız.

Yeniden üreten, ürettiğini hakça paylaşan, uygarlığın tüm nimetlerinden adaletle yararlanan bir toplumu yeniden kuracağız. 


Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2015, 23:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER