banner392

Ayşenur İslam da ‘ Onlar konuşur Ak Parti yapar ’ dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam bugün Pamukova’nın İsabalı köyüne geldi. İsabalı’da Hıdırellez pilavı etkinlikleri dolayısıyla yapılan davet üzerine gelen İslam pilav yedikten sonra halka açık alanda konuşma da yaptı.

Köy muhtarı Ahmet Özer in açış konuşmasından sonra alana kurulan kürsüye konuşma yapmak için gelen Ayşenur İslam konuşmasına daha sonra kürsü dışındaki alana çıkarak devam etti.

Sözlerine “Allah gönlünüzün muradını versin. Şenliğinizi arttırsın. Mutluluğunuzu arttırsın. Birliğinizi selametinizi arttırsın İnşallah. Allah sizleri bizden ayırmasın. Bizleri de sizden ayırmasın İnşallah.” diyerek başladı.

 

Sevgili Pamukova!

Hıdırelleziniz mübarek olsun.

Diye giriş yaptıktan sonra gönüllerinden geçenleri paylaşmak istediğini söyledi

“Bizim gönlümüzden geçenin sizin gönlünüzden geçenle bir farkı yok. Siz neyseniz bizde oyuz. Allaha hamd olsun. Son 13 senedir milletini adamı iktidarda. Milletin partisi iktidarda. Milletin kendisi iktidarda. Allaha Hamd olsun son 13 senedir milletle yaptığımız kavgayı bitirdik. Milletimiz ne istiyorsa bizde onu istiyoruz dedik. Ve emaneti istiyoruz”. dedi.

MUHALEFETE ÇATTI.

“Emaneti sizden isteyen başkaları da var.” Dedi ve muhalefetin seçim vaatlerini eleştirdi.

“Bu emaneti isteyenler gökteki yıldızları indirecem diyorlar. Aslı astarı olmayan vaatlerle ortalara çıkıyorlar. “Parayı nerden bulacaksın deyince de” Devletin kasası dolu diyorlar. Dolu. Bu söz doğru. Fakat devletin kasasını kim doldurdu ?” diye sordu ve kendisi yanıtladı.

“ Devletin kasası dolu ve kasayı biz sizin için doldurduk. Size hizmetleri daha iyi yapabilmek için doldurduk. Bir taraftan devletin kasasını doldurduk. Öbür taraftan 79 senede yapılan yolun 2 katını 13 senede yaptık. 79 senede yapılan hastanenin 4 katını 13 senede yaptık. 79 senede yapılan dersliklerin, sınıfların 2 katını 13 senede yaptık. 79 senede yapılan Üniversitelerin 4 katını 13 senede yaptık. Yaktıklarımız daha çok ama sizleri bu güneşin altında çok tutmamak için hepsini saymıcam” dedi.

 

BİRAZDA EKONOMİ

 “Devletin hazinesinde 13 sene önce 25 milyar dolar vardı. Bugün 130 milyar dolar var. Devletin kasasında 1 milyar dolar altın vardı. Bugün 20 milyar dolar altın var. Bütün bunlar bu devlet iyi yönetildiği için yapıldı.

Biz geleceğimize sahip çıkıyoruz. Sizden bir isteğimiz var. Bizim Yanımızdan ayrılmayın. Bize söylüyorsunuz ya, dik dur eğilme diyorsunuz ya, bizde sizden istiyoruz. Yanımızda durun. Dik durun. Eğilmeyin. Bizimle beraber istikbale yürüyün. Yarınlara yürüyün.

Pamukova diyen ve konuşmasının son bölümünde de yine;

Sevgili Pamukova ..! diye devam eden Bakan İslam,

Sakarya’mız her geçen gün büyüyor Allahın izniyle. Deprem sonrasına hepiniz hatırlıyorsunuz. Bir harabeydi şehrimiz. Hükümeti ara ki bulasınız. Dört gün ulaşılamadı hiç kimseye, Şimdi nasıl?

Şimdi Türkiye’nin en güzel şehirlerinden birisi Pamukova’mızda öyle. Allahın izniyle çok daha güzel olacak İnşallah. Dedi ve uyum içinde çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

“Sizden bir istirhamımız var. Sakarya’mızın uyumunu bozmayalım. Sakarya’mızın ahengini bozmayalım. 17 de 17 yaptık ya, şimdi Allahın izniyle 7 de 7 yapalı. 7 milletvekilimizi birden Ankara ya gönderelim” dedi.

Ayşenur İslam’ın konuşması uzun sürünce etkinliğe katılan CHP liler ve milletvekili adayları köyden pilav yemeden ayrıldılar. MHP’liler ise İslam’ın konuşmasını bitirdikten sonra alandan aracına gittiği yolun üzerinde elleri ile Bozkurt işareti yaparak tepki gösterdiler. Bakan ise kendini uğurlayan vatandaşlar ve partilileri ile birlikte aracına kadar gitti. MHP iller ise alandan uzaklaştılar. MHP milletvekili adayları da İsabalı ya gelmişler hatta çok Sıcak karşılanmışlardı.


MHP LİLER BOZKURT İŞARETLERİ İLE PROTOSTO ETTİLER

Bakan gittikten sonra köylüler tarafından hazırlanan 650 kg pirinç ten yapılan pilav ile 5000 adet ayran ve 4000 adet yufkalı pilav ikramı da misafirlere yapıldı.
 
Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2015, 22:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER