banner392

Aydoğan Arslan, Anket Manipülasyonuna itibar etmeyin.

Kadir Gecesi olması münasebetiyle gece programlarını iptal eden İYİ Parti milletvekili adayı Aydoğan Arslan, seçim çalışmalarını merkezde sürdürdü.

Aydoğan Arslan, Anket Manipülasyonuna itibar etmeyin.

Ardından yazılı bir açıklama yapan Arslan, Türk ve İslam aleminin Kadir Gecesini kutladığı mesajında, seçim manipülasyonlarına yönelik uyarılarda bulunmayı da ihmal etmedi.

İktidar kanadının, eline geçirdiği medya gücünü kullanarak, seçmen iradesi üzerinde psikolojik baskı oluşturduğunu, iktidarın bu işi çoktan bitirdiği, muhalefetin boşuna uğraştığı telkin edilerek, muhalif seçmenin sandık yerine tatile gitmesi veya sandığa hiç gitmemesi yönünde algı operasyonları yapıldığını iddia ettiği açıklamasını şöyle sürdürdü;

“Tablo aşağı yukarı belli, bunu en iyi iktidar biliyor, başlarına geleceği en iyi onlar görüyorlar. Kendileri çok sağlamcıdır, sürekli günlük anket ve ölçüm yaptırırlar ama bunu kamuoyu ile paylaşmaz, tedbir amaçlı kullanırlar.

Biz, kendilerine özel anketlerin sonuçlarını yüzlerindeki ifadeden, yaptıkları mitinglere artık itibar edilmemesinden ve çırpınışlarından anlıyoruz.

Kamuoyunda paylaşılan anketler ise malumunuz hep uçuktur ve halkı manipüle etmeye, algı operasyonlarıyla seçmeni etkilemeye yönelik anketlerdir.

İktidar borazanı yandaş anketçiler, sözde yaptıkları anketleri her akşam yandaş medyada paylaşarak, iktidarı yüzde 50’nin üstünde gösteriyor, milleti aldatarak satın alınma bedellerini ödüyorlar.

Şurası da bir gerçek ki, objektif bir anket çalışması yapılsa ve bu anket sonucunu iktidarın hoşuna gitmese bunu yayınlayabilecek medya kuruluşu da kalmadı.

Bu ülkede, hangi anket şirketi iktidarın kaybettiğini ortaya koyan bir anketi açıklayabiliyor ve hangi medya kuruluşu bu anketi yayınlayabiliyor.

Dolayısıyla yandaş anket kuruluşlarıyla yandaş medya kuruluşları bir araya geliyor, kendileri çalıp kendileri oynuyorlar. Bunlara itibar etmemek lazım, bu psikolojik bir harekattır, bu son çırpınışlarıdır.

Bu algı operasyonları ile İktidara oy vermeye niyeti olmayan seçmen üzerinde, nasılsa muhalefet kazanamıyor, ben niye bunlarla kötü olayım ki düşüncesi oluşturmak istiyorlar.

En doğru anket sahadır, sahadaki vatandaştır.

Biz yaşıyor ve görüyoruz ki, partimizin kurulmasıyla başlayan dip dalgası, Millet ittifakı ile bir Tsunamiye dönüştü, bunları önüne katıp götürecektir.”

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER