banner392

AKP’YE ŞOK, RED HACK TEMAYÜLÜ AÇIKLADI

Seçime iki gün kala Red Hack isimli hacker grubu AKP’nin temayül sonuçlarını yayınladı. Milletvekillerinin bile bilmediği temayül sonuçları AKP’de şok etkisi yarattı.

AKP’YE ŞOK, RED HACK TEMAYÜLÜ AÇIKLADI

AKP’nin 27 Ekim Pazar günü Serdivan’da Sakarya Spor Salonu’nda gerçekleştirilen temayül yoklaması sonucunda Pamukova AK Parti den başkanlık için başvuru yapan Güven Övün ün aldığı oy ve verilen değerlendirme sonuçları.

Mustafa Narı’ında değerlendirme sonucunda sadece 2 puan aldığı yazılı.

Ancak diğer adayların kaç puan aldığı ve değerlendirme sonuçları yazılmadı gibi kazanan adayın kaç puan aldığı da yazılmadan onay verilmiş görünüyor.

Sakaryayenihaber internet sitesinde diğer ilçelerdeki adayların da aldıkları puanları da yayınlayan Red Hack grubu AKP nin seçim sistemini de ele geçirmiş durumda.

Diğer ilçelerdeki adayların sonuçları için alttaki linkten girip görebilirsiniz.

YAZININ ÜZERİNE TIKLA LÜTFEN. 



Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2014, 03:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
recep
recep - 10 yıl Önce

adamı harcadınız be yazıklar olsun cevatta pamukovadaki akp nızde sizin olsun tayyip sizi halledecek ama zamanı var heralde güve övun sen süper adamsın ama yanlış zaman doğru parti yanlış ekip

pamukovalı
pamukovalı - 10 yıl Önce

ilçe başkanı ve güven övün zamanlama yanlış şu anda söylenen zararlı eski ilçe başkanı sen zaten zarar vermek için elinden geleni yapıyorsun başarılı olamaszsın eskiye mazi derler sende mazi uluyorsun böyle yapmakla

MKC
MKC - 10 yıl Önce

utanmaz lar

SIRADAKİ HABER