banner392

AK Kadınlar Yeniden Deniz Çoban Dediler.

Pamukova AK Parti Kadın Kollarının 4. Olağan Kongresi Kültür Merkezinde yapıldı. Kongre sonunda yeniden Deniz Çoban başkan seçildi.

AK Kadınlar Yeniden Deniz Çoban Dediler.

Pamukova AK Kadınların 4.0lağan Kongresine Sakarya AK Parti İl Kadın Kolları başkanı Zehra Hatipoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, AK Partiden 24. Dönem Milletvekili adayı olan Ender Serbes,Pamukova AK Parti İlçe başkanı Fatih Akın ve yönetim kurulu üyeleri ile  AK Parti belediye meclis üyeleri katıldı.

 

Kongrenin açılış konuşmasını yapan Pamukova AK Parti Kadın Kolları başkanı Deniz Çoban, Pamukova da AK Kadınların çalışmaları hakkında bilgi vererek bundan sonra yapılacak çalışmaları ve hedeflerini anlattı.

 

AK Parti İlçe Başkanı Fatih Akın kongrede yaptığı konuşmada, her seçim AK Partide güç kaybı yaşanacağını bekleyenlerin hezeyana uğrayacağını ifade ederek, “ 2015 Haziran ayında yapılacak genel seçimlerde, yerel seçimlerde Sakarya nasıl 17 de 17 olduysa, bu seçimde de Cumhurbaşkanlığı seçiminde olduğu gibi Türkiye ortalamasının üzerinde oy alarak milletin adamlarına sahip çıkacaktır “ dedi.

Akın AK Parti İktidarında devletin milleti ile tarihi ile ve coğrafyası ile barıştığını belirterek “ AK Parti Kültüründen, dilinden, tarihinden güç alan onunla gurur duyan bir Türkiye inşa etmiştir. Yapılamaz denenler Elhamdulillah bizim iktidarımızda olmuştur. Bugün bu yapı içinde İlçe başkanı olabiliriz. Ama bu dava için küçük hesaplar yapmadan, hep beraber yeniden büyük Türkiye deyip var gücümüzle çalışacağız “ dedi.

 

İl Kadın Kolları başkanı Zehra Hatipoğlu’nun konuşmasının ardından yapılan seçimde  mevcut İlçe Kadın Kolları başkanı Deniz Çoban tekrar, İlçe kadın kolları başkanı oldu. 


Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2015, 16:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
HASAN ÇARBOĞA
HASAN ÇARBOĞA - 9 yıl Önce

bu deni̇z çoban'ı tanıyan var mı? balıkçı yılmaz çoban'ın kızı mı....

SIRADAKİ HABER