banner392

Pazar Günü Yapılacağı Duyurulan Elektrik Kesintisi İptal Edildi.

Pamukova da 29 Ocak Pazar günü Saat. 9.00 dan, 16.00 a kadar yapılacağı duyurulan elektrik kesintisi iptal edildi. Kesinti haberini duyan Pamukovalılar internet üzerinden yoğun şekilde tepki göstermişlerdi.

Pazar Günü Yapılacağı Duyurulan Elektrik Kesintisi İptal Edildi.
 Sedaş Tarafından Pamukova’nın büyük bir bölümünde kesinti yapılacağını Duyuran Belediye Anonsundan sonra face book ta Belediye Başkanı Cevat Keser hesabından da yapılan duyuru dan sonra Paylaşım sitelerinde de Pazar günü Pamukova’da elektrik kesintisi yapılacağı haberi yayıldı. Kesinti haberine karşı Pamukovalılar kış günü elektrik kesintisine gidilmesine yoğun şekilde tepkili yorumlar yazdılar.

Kış günü elektrik kesilir mi? Şimdi doğalgazla ısınıyoruz ne olacak halimiz?  “Şimdi akşama kadar kendime sobalı ev bulayım bari” diyenler. Sonunda elektrik kesintisi olmayınca sevindiler.

Pamukova’da ilk defa vatandaşın dediği oldu. Vatandaşlar internet üzerinden seslerini yükselttiler elektrikler kesilmeyince de sevindiler.

Yetkililer ise vatandaşın tepkisini duyduklarını kesinti nedeninin ise Pamukova da yenilenecek kabinden dolayı olduğunu, müteahhit firmanın kabini işini bitirmediği için yeni kabine aktarma olamayacağından kesinti yapılma işinin ileri bir tarihe ertelendiğini, ileri tarihte ise havaların daha iyi bir güne gelmesine dikkat edeceklerini vatandaşların mağdur olmaması için bir tarih belirleyebileceklerini söylediler.

İŞTE KESİNTE HABERİNDEN SONRA VATANDAŞ TEPKİLERİ ŞÖYLE OLDU

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2017, 21:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER