banner392

Pamukova da Trafik Kazası. İlk belirlemelere göre 2 ölü 9 yaralı var.

Sabah saat 7.30 sulara Geyve ye işçi taşıyan Turgay Kırcıloğlu yönetimindeki 54 LF 050 plakalı minibüs işçileri almak için yol kenarında durmak için işaret verdikten sonra arkadan gelen, Mustafa Uzun yönetimindeki 26 VZ 984 plakalı kireç yüklü TIR çarptı. Kaza sonucu servis aracında bulunan 13 kişiden 2 sinin öldü 9 kişi da yaralandı.

Pamukova da Trafik Kazası. İlk belirlemelere göre 2 ölü 9 yaralı var.

Minibüs çarpmanın etkisiyle yol kenarındaki elektrik direği ve akaryakıt istasyonunun tabelalarına çarparak devrildi, TIR ise devrilerek yolda sürüklendikten sonra yolun kenarındaki akaryakıt istasyonuna girdi.
Kazada, minibüs sürücüsü Turgay Kırcıloğlu ile bu aracın içinde bulunanlardan 42 yaşındaki Semra Tunç olay yerinde hayatını kaybederken, 2'si ağır 9 işi ise yaralandı. Kazanın ardından çok sayıda ambulans olay yerine sevk edildi. 

Kaza yerine gelen 112 Acil ekipleri yaralılara müdahale etti. Kazada derya Bozkurt, Hakan Bozkurt, Semih Göksu, İpek Gül Cömert, Hanife Camcı, Yasemin Coşkun, İlknur Demiroğlu, Hülya Gence ve TIR sürücüsü Mustafa uzun yaralandı. Bu sırada kazayı öğrenerek olay yerine gelenler yaralanan ve ölen yakınlarını görünce feryatlar ederek ağladı. Bir kadın ambulansa taşınan yaralı yakınını öperek destek olmaya çalıştı. Yaralılar 112 Acil ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı











Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2016, 11:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER