banner392

Alaattin Özer’i kaybettik.

Eskiyayla köyü doğumlu Merhum Mustafa Özer’in oğlu, Recep Özer ve Sebahattin Özer’in (kömürcü) kardeşleri, Kamyoncu Murat Özer ile Maliyede çalışan İsmail Özer ve İstanbul Büyük Şehir Belediyesinde çalışın Ferhat Özer’in amcaları Alaattin Özer hayatını kaybetti.

Alaattin Özer’i kaybettik.

 Alaattin Özer yakalandığı amansız hastalık yüzünden uzun süredir hastanede tedavi görüyordu. Cuma günü Sakarya Yenikent Devlet Hastanesinde sabaha karşı hayatını kaybetti.

1952 doğumlu olan ve Pamukova da da tanınan Alaattin Özer in ölümü yakınlarını yasa boğdu. Cuma günü Cuma namazından sonra Cumhuriyet Mahallesi camiinde kılanan cenaze namazından sonra yukarı mezarlığa defnedilen merhum Alaattin Özer’in cenazesinde çok sayıda dost ve tanıdık onu son görevinde yalnız bırakmadılar. Pamukova Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Akın, MHP ilçe Başkanı Orhan Sezer ve partililer yanında Eskiyayla mahallelileri köylülerini son görevlerinde yalnız bırakmadılar.

Pamukovahaber.com olarak merhuma Allahtan rahmet, yakınlarına ise sabırlar diliyoruz.





 


Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2016, 00:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ayhan gümüşoglu
ayhan gümüşoglu - 8 yıl Önce

allah rahmet eylesin sevenlerinin ve ailesinin başı sağolsun rahmetli benim çalıştığım fırında ekmeğini alırdı kendisiyle hiç konusmadim ama her zaman görüyodum şimdi i̇st buldayim 6sene fırıncı i̇smail kediklinin yanında çalıştım ...hepimizin gideceği yer orası tüm pamukova halkına saygilar sunuyorum iyi geceler

Efe emir
Efe emir - 8 yıl Önce

mekanı cennet olsun yakınlarına allah sabır versin

SIRADAKİ HABER