banner392

Yenilenen Diyaliz Ünitesinde gece seansları

Yenikent Devlet Hastanesi Diyaliz Ünitesinde il ihtiyacının artması üzerine haftanın üç günü üç seans olan gece seansına başlandı. Diyaliz Ünitesinde de fiziki yenilenmeler yapıldı.

Yenilenen Diyaliz Ünitesinde gece seansları

Yeni Devlet Hastanesi’nin hizmet kalitesini artırmak adına yenileme çalışmaları gerçekleştirilen Diyaliz Ünitesiyle ilgili bilgi veren Hastane Yöneticisi Op. Dr. Adil Murat Akgül “ Fiziki yenilemelerin yapıldığı Diyaliz Ünitemizde hasta yataklarının tamamı ve tüm hasta başı televizyonlar yenilendi. Ayrıca daha fazla hastaya hizmet vermek adına 17:30-22:00 saatleri arasında üçüncü seans diyaliz hizmeti verilmeye başlandı. Bu sayede ilimizde diyaliz sırası bekleyen hastalarımız da tedavi almaya başlamıştır.” dedi.

İlimizin diyaliz hizmetinin büyük bir kısmını Yenikent Hastanesi’nin karşıladığını dile getiren Başhekim Op. Dr. Akgül “Hastanemiz Diyaliz Ünitesinde, sadece 2016 Aralık ayında 75 programlı hasta, 36 yatan hasta olmak üzere toplam 111 hasta hizmet almış olup, toplamda 1020 diyaliz seansı yapılmıştır. Bu rakamlar da Yenikent Diyaliz Ünitemizin ilimiz diyaliz hizmetindeki önemini göstermektedir. Hasta memnuniyetinin çok yüksek olduğu diyaliz ünitemizde verilen bu hizmetlerde büyük emeği olan tüm hekim ve yardımcı sağlık personelimize de çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2018, 22:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER