banner392

Toyotasa Başhekimi Turgay Şimşek Kocaeli Araştırma Hastanesine atandı.

Toyotasa ya Başhekim olarak atanmadan önce Pamukova Devlet Hastanesinde de Başhekimlik yapan ve sevilen bir Doktor olan Sakarya Toyotasa Açil Yardım Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Turgay Şimşek Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde görev yapacak.

Toyotasa Başhekimi Turgay Şimşek Kocaeli Araştırma Hastanesine atandı.

Toyota Başhekimi Şimşek’in Kocaeli’ne atanması dolayısıyla Riade Otel’de hastane yönetimi tarafından veda gecesi düzenlendi.

Geceye, Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği İdari Hizmetler Başkan V. Dr. Hasan Bektaş ile Mali Hizmetler Başkan V. Ahmet Kemiksizoğlu da katıldı. Mesai arkadaşlarına ve hastane personeline gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür eden Şimşek,
“Güçlü bir ekip ve özveriyle çalışan tüm mesai arkadaşlarımızla güzel hizmetler yerine getirdik. Bundan sora da hastanemiz başarı çıtasını daima yukarıya doğru çıkaracaktır. Gösterilen ilgi ve alakadan dolayı her kese teşekkür ediyorum.” dedi.

Veda yemeğinin ardından yapmış olduğu başarılı çalışmalardan dolayı Başhekim Opr. Dr. Turgay Şimşek’e İdari Hizmetler Başkan V. Dr. Hasan Bektaş tarafından günün anısına plaket takdim edildi. Geceye katılan davetliler Şimşek’e yeni görevinde başarılar diledi. Toyotasa Acil Yardım Hastanesi Başhekimliğine vekaleten Geyve Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Semih Songür atanırken, Geyve Hastanesi Başhekimliğini ise vekaleten Başhekim Yrd. Kubilay Gündoğdu’nun yürüteceği kaydedildi.

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2016, 20:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER