banner392

Sonunda vali bey bu çürük okulu gördü.

Bir zamanlar Pamukova da okul yapıyoruz diye öğünenler vardı. İşte o okullardan bir tanesi 75. Yıl İlk Öğretim Okulu. Eski binası, daha 10 yılını doldurmadan dökülüyor.

Sonunda vali bey bu çürük okulu gördü.
Pamukova haber olarak bu okulu defalarca yazdık kimseden ses çıkmadı. Ancak bugün öyle bir şey oldu ki. Vali beyin Pamukova ziyareti sırasında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden çıktıktan sonra vali bey ve beraberindeki heyet batı yönünden dökülen bu oku görmek için sokağa girdiler. Belediye başkanı ve kaymakam bey dökülen ikinci katından çürümüş binayı birlikte gördüler. Aralarında konuştular. Ne mutlu ki böylesine sakat yapılmış bu binada yavrularını okutan veliler de bu binanın ne kadar sağlıksız yapıldığını bu haberle öğrenmiş olacak.
 
Bu okulu yapanı ise biz söyleyelim. Bir zamanlar önemli bir yerden torpille gelen Çankırı lı olduğunu bildiğimiz bir müteahhitimiz 195 milyar liraya almış ve yapmıştı. Şimdi ise okulun görüntüsü ortada.
 
PAMUKOVAHABER OLARAK SİZLERE YENİ BİR DÖKÜLEN BİR BİNAYI GÖSTERELİM.


 
İşte çarşının tam ortasında altında market, lokanta, meyve ve sebze satıcılarının olduğu bu bina Belediyenin binası, belediyenin bu binasında çok sayıda esnaf var, ikinci katında kütüphane, üçüncü katında sporcular var. Sporcu demek temiz yerde temiz etkinlik yapan insan emek. Peki karete yapan, koşan ve terleyen bu gençler terlerini atmak için girdikleri binan lavobasında, tuvaletinde ihtiyaçlarını giderdikten sonra rahtca evlerine gidiyorlar ama, oraya bıraktıkları atıklar binanın dış kısmından akıyor. Bizden söylemesi. Temizlik imandan gelir. İdrardan gelen ise hastalıktır. 
Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2013, 00:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER