banner392

Sedaş’tan 14 Mart Tıp Bayramını Kutlama Mesajı

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Bekir Sami Güven, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Sedaş’tan 14 Mart Tıp Bayramını Kutlama Mesajı

Güven mesajında “Tıp Bayramı, ilk kez, 1. Dünya savaşı sonunda, İstanbul'un işgal edildiği günlerde, yabancı işgal kuvvetlerine karşı tıp öğrencilerinin bir tepkisi olarak 1919 yılında kutlandı. Bizler de sağlık sektörünün değerli çalışanlarının bu anlamlı günlerini en içten dileklerimizle kutluyoruz.” dedi.

Güven kutlama mesajının devamında şunları söyledi; “Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce İllerinde 4 İl 45 İlçe 766 Köy ve 1344 Mahallede 20 Bin kilometrekarede elektrik dağıtım hizmeti sunan Sedaş, her sektöre dağıttığı enerji ile katma değer sağlarken, bölgesinde sağlık gibi çok değerli bir sektöre de 7 gün 24 saat enerji sağlamakta ve elektriğin sürekliliği için canla başla çalışmaktadır.

Sağlıklı bir yaşam insanların temel hakkıdır. Bireylerin daha kaliteli ve huzurlu bir yaşam sürdürmesini amaçlayan tıp bilimi, her geçen gün gelişme göstererek sürekli ilerleme halindedir. Sağlık çalışanları en zor zamanlarımızda özveri ile şifa dağıtmak için yanı başımızda gerekirse nöbet tutmaktadırlar. Nitelikli bir yaşam sunmayı ilke edinerek her şartta büyük bir emek ve özveriyle hizmet veren tüm doktorlarımız ile sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını en içten dileklerimle kutlar, bu kutsal mesleğe verdikleri emeklerden dolayı teşekkür eder, başarılarının devamını dilerken, ebediyete intikal etmiş, görevleri başında şehit olmuş sağlık çalışanlarını rahmet ve minnetle anar, hayatta olan tüm sağlık çalışanlarına da içten sevgi ve saygılarımızı sunarız.” dedi.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER