banner392

SAÜEAH Sağlık Çalışanları Haftasını coşkuyla kutladı

SAÜEAH yönetimi tarafından Sağlık Çalışanları Haftası kapsamında bir araya gelen sağlık çalışanları gönüllerince eğlenerek stres attı.

SAÜEAH Sağlık Çalışanları Haftasını coşkuyla kutladı

Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi (SAÜEAH) Sağlık Çalışanları Haftası kutlama programı Ernaz Tesislerinde yapıldı. Büyükşehir Belediyesi Sponsorluğunda gerçekleşen programa, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Aziz Öğütlü, Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Uz. Dr. Aydın Sarı, Personel Destek Hizmetleri Başkanı Suat Koçak, Başkan yardımcıları İbrahim Bulduk, Sedat Kaya, SAÜEAH Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Akif Çakar, Başhekim yardımcıları Doç. Dr. Sühha Bostancı, Dr. Şefak Beşler, Dr. Aysun Atakay, Uz. Dr. Dilek Bingöl Aydın, Dr. Selman Alikılıç, Kamu Hastaneleri eski Genel Sekreteri Doç. Dr. Hasan Salih Sağlam, Sağlık Sen Sakarya Şube Başkanı Abdullah Sönmez, Türk Sağlık Sen Sakarya Şube Başkanı İrfan Korkmaz, hastane yöneticileri ve personeli katıldı.

Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Yavuz Bingöl’ün konuşmasıyla başlayan programda, Bingöl sağlık çalışanlarının büyük bir aile olduğunu dile getirerek “Eksiklerimizi tamamlayarak, enerjimizi ve motivasyonumuzu artıracak birçok projeyi hayata geçirmek istiyoruz.” dedi. Bingöl’ün konuşmasının ardından Başhekim Doç. Dr. Mehmet Akif Çakar, sağlık çalışanlarına seslendi. Çakar, sağlık çalışanlarının yaptığı işin maddi karşılığının olmadığını ifade ederek “İnsanlara şifa olmak için mücadele ediyorsunuz. Bizim işimiz birçok fedakarlığı da beraberinde getiriyor. Çok kıymetli bir iş yapıyorsunuz. Hep birlikte tüm zorlukların üstesinden geliyoruz. Sağlık Çalışanları Haftanız kutlu olsun.” diye konuştu.

Büyükşehir Sağlık İşleri Daire Başkanı Uz. Dr. Aydın Sarı, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun selamlarını sağlık çalışanlarına illetti. Sarı “Yıllardır sizlerle beraber oldum, birlikte çalıştık ve sonra aranızdan ayrıldım. Beş buçuk yıldır Büyükşehir Belediyemizde hizmet veriyorum. Hiçbir zaman kendimi sizden ayrı görmedim, görmüyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak da sağlık alanında kamuya bir buçuk milyon liralık bir destek sağladığımızı da ifade etmek isterim. Başkanımız Zeki Toçoğlu’nun ilgisiyle, maddi ve manevi her zaman şehrimizin sağlık alnında eksikliklerine katkı sağladık. Şehrimiz için hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.

Sağlık Çalışanları Haftasını kutlayan İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Aziz Öğütlü, hep birlikte bir sağlık ordusu olduklarını ifade ederek “Evet bizler gerçekten bir orduyuz. Hastalıklarla mücadele ederek insanımıza şifa olmaya çalışıyoruz. Bu uğurda ailelerimize, evlatlarımıza, çevremizdeki insanlara vakit ayıramadığımız zamanlar oluyor. Özveriyle, fedakarlıkla, canla, başla çalışıyoruz. Bu şartlar da bile bir araya geldiğimizde yüzümüz gülüyor. Burada eski yeni yöneticiler var, herkes bir arada. Bir araya gelmek güzel. Bir birimize destek olmalıyız, bir birimizin eksiklerini kapatmalıyız. İlimizin çok güzel bir Belediye Başkanı var. Ne zaman bir eksimizi tamamlamak için yanına gittiysek her zaman destek oldu. Bize sağlık alanında her zaman çok güzel katkılarda bulunan Sayın Zeki Toçoğlu’na buradan bir kez daha teşekkür ediyoruz. “ diye konuştu.

Konuşmaların ardından SAÜEAH’dan emekliye ayrılmış hemşirelere plaket takdimi yapıldı. Programa katılamayan emekli hemşireler yerine ise Sağlık Bakım Hizmetleri yöneticileri ve aktif çalışan hemşireler plaketleri teslim aldı. Program sonunda ise sahne alan mahalle sanatçı Oflu Kadir eşliğinde sağlık çalışanları horon tepip, halay çekerek stres attı.

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2018, 23:18

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER