banner392

Sağlam’dan Demokrasi Gazilerine ziyaret

Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Doç. Dr. Hasan Salih Sağlam, 15 Temmuz FETÖ/PDY Darbe Girişimi gecesi Valilik önünde darbeci askerlere karşı direnirken açılan ateş sonucu yaralanan demokrasi gazilerini hastanede ziyaret etti.

Sağlam’dan Demokrasi Gazilerine ziyaret

Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi (SAÜEAH) Merkez Kampüsü’nde tedavileri devam eden Ali Önkol ile Osman Yılmaz’ı ziyaret eden Genel Sekreter Sağlam, darbe girişimi karşısında devletimizi ve demokrasimizi korumak içi sokaklara inerek tankların, tüfeklerin önüne geçen halkımıza minnet borçlu olduğumuzu dile getirdi.

Türk halkının yine büyük bir kahramanlık destanı yazdığını ifade eden Sağlam “Demokrasiye sahip çıkmak, darbecilere geçit vermemek için insanımız sokağa dökülmüştür. Bu uğurda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da şifa diliyorum. Sakarya’da Valilik önünde vuku bulan olayda halkımıza acımasızca ateş açılmıştır. Burada 12 vatandaşımız yaralanmıştır. Yarıların 6’sı Yenikent Devlet Hastanesi’nde, bir bölümü de SAÜEAH’ta tedavi altına alınmıştır. 3 kişi tedavi edilerek taburcu edilirken, 9 demokrasi gazimizin tedavisi devam etmiştir. Biran önce iyileşmeleri için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Hastalarımız şifa bulup taburcu olmaya başladı.” Demokrasi gazisi olan Ali Önkol ile Osman Yılmaz, “Aynı durum bir daha yaşansın, aynı şekilde sokağa çıkar devletimizi milletimizi korumaya çalışırız.” diyerek yaşananları bir kez daha anlattı.

Taburcu edilen Önkol ile Yılmaz, hastanede kendilerine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti. 

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2016, 00:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER