banner392

Pamukovahaber.com kurucusu Mehmet Yavuz mide ameliyat geçirdi.

Emekli öğretmen, Pamukovahaber in kurucusu Mehmet Yavuz geçtiğimiz perşembe günü karın ağrısı şikayeti ile gittiği Sakarya Araştırma Hastanesinden midesinden ameliyat olduktan sonra çıkabildi.

Pamukovahaber.com kurucusu Mehmet Yavuz mide ameliyat geçirdi.
 6 Ağustos Çarşamba günü öğleden sonra köyünde yaptığı özel fobi bahçesindeki meyve ve sebzeleri sulamak için gittiğini, akşama kadar çalıştıktan sonra karnında meydana gelen ağrı ile önce Pamukova, sonra Geyve, sonra Sakarya Araştırma hastanesine geldikten sonra midesinde delinme olduğunu öğrendiğini ve peşinden de ameliyata alındığını söyledi.

 

Sakarya Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi servis hocası  Prof. Dr. Fehmi Çelebi başkanlığında Ameliyatı Prof. Dr. Hakan Demir ve ekibi Oprt. Dr. Güner Çakmak, Op. Dr. Enis Dikici, Op. Dr. Orhan Yağmur Kaya, Asist. Dr. Yusuf Arslan, Asist. Dr. Taner Kıvılcım, Asist. Dr. Ömer Yalkım, Asist. Dr. Kemal Gündoğdu, Asist. Dr. Mustafa Yener Uzunoğlu, Asist. Dr. Emel Usta, Asist. Dr. İsmail Zengin tarafından gerçekleştirildi.  Açık ameliyat sonucu Mehmet Yavuz’un midesi’ndeki  delik kapatıldı. Yoğun bakıma alınan Mehmet Yavuz. 5 gün gibi kısa bir sürede hızlı bir iyileşme göstererek kendi isteği ile evinde tedavisinin devam ettirilmesi ve bakımı yapılması şartı ile tahliye edildi.

 

Uzun yıllar gazetecilik hayatında da çalışmaları ile tanınan ve çevresi tarafından da sevilen Yavuz hastanede kaldığı süre de çok sayıda ziyaretci akınına uğradı. Mehmet Yavuz u hastanede ilk ziyaret eden Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser oldu. Keserden sonra Düzce Hakimleri Aylin ve Murat Şimşek dışında, Yakın tanıdık ve akrabaları Yavuz’u yalnız bırakmadılar. Yıllar önce Pamukova da Orman Bölge Şefliği yapmış olan Şevket Hacıoğu ise Devlet Hastanesinden sevk sırasında Mehmet Yavuz’u ziyaret eden konuğu oldu. Pamukova Ziraat Bankası Müdürü Zafer Sezgin ise Yavuz u Pamukova ya kadar kendi aracı ile getirdi.

 

Şimdi ise Pamukova da kendi evinde istirahat e çekilen Mehmet Yavuz kendini iyi hissettiğini söyledi. 


Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2014, 01:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
şevket biçer
şevket biçer - 10 yıl Önce

geçmiş olsun hocam allah tekrarını göstermesin

Ulku Gazovali
Ulku Gazovali - 10 yıl Önce

Degerli Mehmet Bey,cok gecmis olsun diyorum tekrardan.Sagliginiza kavusmaniz sevindirdi.

muhsin gür
muhsin gür - 10 yıl Önce

sevgili hocam değerli arkadaşım çok geçmiş olsun allah şifalar versin der saygılar sunarım.not rahatsızlığım dan dolayı duymadım onun için arayamadım kusura bakma ayrıca telefonun da kapalı.tekrar saygılar sevdiler hoşça kal.

emel atay
emel atay - 10 yıl Önce

yeni öğrendim çok geçmişler olsun arkadaş.kendine iyi bak açil şifalar dilerim

AHMET ARABA
AHMET ARABA - 10 yıl Önce

Mehmet hocam çok geçmiş olsun. en kısa sürede sağlığınıza kavuşmanızı dilerim.

PAMUKOVALI
PAMUKOVALI - 10 yıl Önce

geçmiş olsun hocam

SIRADAKİ HABER