banner392

Özel Altınova Hastanesi kapatılarak Sağlık Bakanlığı’na devredildi.

FETÖ/PDY bağlantılı olduğu tespit edilen Özel Altınova Hastanesi Sağlık Bakanlığı’na devredildikten sonra hasta kabulüne başladı.

Özel Altınova Hastanesi kapatılarak Sağlık Bakanlığı’na devredildi.

Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği bünyesine katılan hastanenin ismi Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma (SAÜEAH) Hastanesi Serdivan Ek Binası olarak değişti.

SAÜEAH personeli tarafından hastane yeniden hizmete açıldı. Hasta kabulüne başlayan Serdivan Ek Binası’nda daha önce var olan acil servis, poliklinik, yataklı servis hizmetleri yeniden verilmeye başlandı. Kapatılan hastanenin devriyle ilgili bilgi veren

Genel Sekreter Doç. Dr. Hasan Salih Sağlam “Devletimizin el koyduğu kurumlar ilgili devlet kurumlarına devrediliyor. Altınova Hastanesi de bu doğrultuda kapatıldı ve kurumumuza devroldu. Bizde gerekli çalışmayı hızla tamamlayarak SAÜEAH Serdivan Ek Binası olarak burayı hizmete açtık. Artık bu hastane kamu hastanesidir. Daha önce verdiği hizmetleri bundan sonra kamu hastanesi olarak sürdürecektir.” dedi.


25 Temmuz Pazartesi günü itibariyle hasta kabulüne başlayan SAÜEAH Serdivan Ek Binası’na gelen ilk üç hastaya ise hastane yönetimi tarafından hediye verildi.

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2019, 23:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER