banner392

Kaymakam Zehirlenen 6 işçinin şimdilik müşahede altında tutulduğunu söyledi

Pamukova da Biosun Katı Atık tesislerinde çalışan 6 işçinin zehirlenme belirtisi ile önce Devlet Hastanesine sonrada Sakarya Toyota Sa Hastanesine kaldırılan hastalarla ilgili Pamukova Kaymakamı Tuncay Dursun yaptığı açıklamada “bölgede herhangi bir Radoaktif, Kimyasal bulgulara rastlanmamıştır” dedi.

Kaymakam  Zehirlenen 6 işçinin şimdilik müşahede altında tutulduğunu söyledi

Hastaların durumunun iyi olduğunu da söyleyen Kaymakam Tuncay Dursun “Hastalarımızın durumu şükür iyi. Ancak müşahede altında tutulur iken tedbir amaçlı, ilerleyen saatlerde ola ki, herhangi bir olumsuz gelişme olmasın diye bir süre daha tam teşekkülü bir hastanede (Toyotasa devlet hastanesinde) müşahedenin sürdürülmesine karar verilmiştir. 6 hastamız şu an için Toyotasa Devlet Hastanesine intikal ettirilmişlerdir. Bu arada AFAT ekiplerinin verdiği geçici bilgilere göre henüz herhangi bir kaygı verecek BİOSUN Katı Atık tesisinde işçilerin çalışmasını engelleyecek olumsuz bulguya rastlanılmamıştır. İşçilerin çalışılmasına musade edilmiştir. Ancak Cuma günü AFAT ekipleri kesin raporu sunabileceklerdir.”dedi.

 

KAYMAKAM BEYİN YAPTIĞI BASIN AÇIKLAMASININ TAMAMINI DİNLEMEK İÇİN ALTTAKİ LİNKE TIKLAYIN LÜTFEN.
Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2014, 03:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
zehir fabrikası uyanın pamukovam uyan
zehir fabrikası uyanın pamukovam uyan - 10 yıl Önce

kimyasal atık bölgesi hiç bir yer kabul etmiyor ne yazıkki bizim şaban dişli cevat keserin abisi feridun turanın pamukovaya giderek ayak yaptığı pamukovaya çok güzel bir kazığı bunun için 3 -4 defa gittiği japonyamıdır neresiddir yazıklar olsun nnnnnn

SIRADAKİ HABER