banner392

Bisosun Katı Atık kısmında çalışan 6 işçi zehirlenme endişesi ile hastaneye kaldırıldı.

Biogaz üreten Pamukova BİOSUN (Katı Atık İşleme Enerji, Çevre San. ve Tic. AŞ) Tesisleri katı atık ayrıştırma bölümünde çalışan 6 işçi paletten geçen bilinmeyen bir poşeti açmaları sonucu baş dönmesi ve kusma belirtileri ile Pamukova Devlet hastanesine kaldırıldılar.

Bisosun Katı Atık kısmında çalışan 6 işçi zehirlenme endişesi ile hastaneye kaldırıldı.

Hastaneye kaldırılan 5 i bayan 1 erkek işçinin etkilendikleri maddenin kimyasal, yada radyolojik bir madde endişesi ile hastane önce karantinaya alındı, hastaneye dışarıdan hasta kabulü bir süreliğine durduruldu.

 

Hastane yetkilileri AFAT ve UMKE (Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri) ekiplerini davet ettiler. Pamukova ya gelen AFAT ve UMKE görevlileri 6 işçiyi etkileyen madde üzerinde incelemeler yaptılar, hastanede ise görevliler maske taktılar.

 

AFAT ve UMKE yetkililerinin Fabrika ve hastanede yaptıkları radyolojik ve kimyasal bulguya rastlanmadığı bilgileri verildikten sonra 6 hasta Toyota Hastanesine sevek edildiler.

 

Fabrikada saat 18.30 suları meydana gelen olaydan sonra önce Pamukova Hastanesine sonra da Toyota Hastanesine sevk edilen hastalar şunlar.

 

1-Ayşe Balcı, 2-Gülşen Toklu, 3-Zeynep Toklu, 4-Canan Çınar, 5-Tuğba Balaban, 6-Tuncay Gökçe.

 

HASTALAR TOYOTA SA HASTANESİNE SEVK EDİLDİLER. 
Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2014, 02:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
sefa
sefa - 10 yıl Önce

bu tesise izin veren o adam utansın

SIRADAKİ HABER