banner392

Belediye Karandereye çöp atanları uyardı.

Pamukova da Karandere olarak bilinen ilçenin kuzeyinden dağlardan gelen suların toplanıp güneydeki Sakarya nehrine aktığı açık derenin çöp atılarak kirletilmesi sonucu çevreye verdiği kötü koku ve görüntülerin gün geçtikçe çoğalması yüzünden belediye yetkilileri harekete geçti.

Belediye Karandereye çöp atanları uyardı.

Belediye şimdilik anonslarla duyuru yaparak “Karandere ye çöp atanları uyarıyoruz. Derenin bu şekilde kirletilmesine neden olanlar, çöp atanlar her türlü atık maddeleri dereye bırakanlara cezai yaptırımlar uygulanacaktır.

 

Dereyi kirletenler hakkında adli makamlara suç duyurusu yapılarak gerekli cezai yaptırımlar uygulanacaktır.”dendi.

 

Gerçekten de Pamukova’nın içinden geçen Karandereden bugün çektiğimiz görüntüleri siz okuyucularımızla paylaşıyoruz. Hiç hoş olmayan bu görüntülerin oluşmasında dereye yakın oturan vatandaşların her çeşit atık maddeyi ulu orta bırakmaları sonucu oluşmuş görüntüler hiçte hoş değil.

AYRICA SASKİ DE BU DEREYİ GÖRMELİ.

Pamukova’da su işlerini belediyeden devir alan SASKİ nin de artık biraz daha içme suları taşıyan ve günlerdir patlamış pik borudan dışarıya akan dış temas ile tamda dere üzerinde mikroplarla buluşabilecek alttaki görüntüleri sunuyor ve bir an önce Yukarı mahalleye geçildiği yerde mezarlığın karşısındaki patlamış pik borunun da değiştirilmesini isteyen vatandaşların istemlerini buradan SASKİ yetkililerine aktarıyoruz. 


Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2015, 00:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
izzettin horoz
izzettin horoz - 9 yıl Önce

Peki imha etmek icin almış oldugunuz pakmaya ve
filitorey pepsico kimyasal atıkları neden belediye çöplüne dökülüyor
biosun çöpö yok etmek icin yokmu belediye başkanı cevat keserin cebine kazanc mı giriyor girmese belediyenin kepcezine kimyasalları gömdürmez biz insanlar olarak bunları hak ediyoruz şimdi cevat keser bey olmayan vicdanınla başbaşa

SIRADAKİ HABER