banner392

Urgancıoğlu Ticaret 77 yılda 40 bin ürün çeşidine ulaştı.

Pamukova da 1930 yıllarında urgan yaparak ticarete başlayan Urgancıoğlu Ticaret dört kuşak sonra genç girişimci torun Ali Urgancıoğlu'nun da şirkete adapte olması ile 77 yıl sonra bünyesinde 40 bin çeşit ürün yelpazesine ulaştı.

Urgancıoğlu Ticaret 77 yılda 40 bin ürün çeşidine ulaştı.

 Son yıllarda babası Lütfü Urgan’ın da işlerin bir kısmını oğluna devretmesi ile Ali Urgan’nın Sakaryagiad’a katılmasıyla Urgancıoğlu şirketi dahada büyüdü. Ali Urgandan sonra Hizmet alanlarıda genişledi. Özellikle tarım alanında çiftçilerin ihtiyaçları olan yenilikler geldi. Pamukova da Tarım Urgancıoğlu Ticaret önemli ölçüde yeni yatırımlar da yöneldi. Verilen destek ve cesaretler sayesinde büyük seralar yapılmaya başlandı.

GENÇ, GİRİŞİMCİ, ATILGAN VE CESUR MÜTEŞEBBİSLER SAYESİNDE
Pamukova ve Geyve Tarımda başırarılı dönem geçiriyor.

Sakarya Genç İş Adamları ile birlikte hareket eden Ali Urgan yeni kurulan Sakaryagiad adlı bir dernek kurdular. Kurucu Başkan olan Gokhan Korkmaz ın başkan olduğu Sakarya Genç İş Adamları Derneği geçtiğimiz günlerde Pamukova’nın Genç Girişimci müteşebislerinrden olan Ali Urgan’a Sakarya Giad Dergsinde önemli sayılacak miktarda yer verildi.

Dergi yayınından sonra Ali Urgan’a başarılı çalışmalarından dolayı plaket verdi. Sagiad’ın olağan toplantısında Ali Urgan ve Urgancıoğlu şirketinin başarılaranı yer verildi ve başarılı genç girişimcilerle birlikte Ali Urgan ve Gökhan Korkmaz a palaketler verildi.


Ödül tereninde konuşan Ali Urgan “ Azimli onlarca insan çok çalışıp ülkemize katmadeğer kazandıracak. Bende bu yolda çalışmalarına edvam ediyorum. Bana ve şirketime laik görülün başarı plaketlerinden dolaya çok teşekkür ediyorum” dedi.

URGANCIOĞLU ŞİRKETLERİ 40 BİN ÜRÜN ÇEŞİDİ İLE HİZMET VERDİĞİ BAZI ALANLARDAN ÖRNEKLER ŞÖYLE


URGANCIOĞLU SAN.TİC.LTD.ŞTİ

1978 yılında Ticarı hayata başlayan Urgancıoğlu 1996'da şirketleşerek büyüme yoluna girdi. Torna Tesviye Atölyesiyle başladıkları bu yolda otomotiv yedek parçaları, tarımsal sulama sistemleri ve en son olarak lastik grublarıyla bölgesel olarak yaklaşık 40.000 kalem malzeme ile hizmet vermeye başladı. Yenilik, Kalite ve Güvence portföyünü benimseyen şirketin yeni hedefleri ise günümüzde katma değeri yüksek projelere imza atmak.

İDDİALI VE MÜŞTERİ BEKLENTİLERİNE ÖNEM VEREN ŞİRKETİN STRATEJİSİ İSE;

Ulusal kalite hareketi içerisindeki gurur verici konumunun ve tüm çalışanları ile hedeflediği koşulsuz tüketici memnuniyetinin ötesinde organize yapısıyla, dünya şirketi olma yolunda emin adımlarla ilerliyorlar. Plastik boru ve ekipmanları’ndaki zengin yelpazeye sahip kaliteli ürünleri müşterileri bünyesinde bulunduruyorlar.

Süs Bitkisi Ekipmanları… 
Fidan Bağlama Hortumları ve Aşı Bantları, Bahçe ama Aletleri.

Plastik Grubu…
Urgancıoğlu Plastik Drenaj Boru Sondaj Boru Koruge Boru HDPE 100 Boru.

Otomotiv Grubu… 
Madeni yağ, Akümalator, Lastik Grubu, Aksesuar ve Yedek Parça.

Sulama Grubu… 
Yuvarlak damla sulama boruları, yağmurlama sulama boruları, yassı damla sulama boruları.

Urgancıoğlu damla sulama, basınçlı sulama, projelerine de gerçekleştiriyor.

Pamukova da Urgancıoğlu şirketinin bir kısmını yazmaya çalıştığımız şirketin genç, cesur ve girişimci müteşebisi Ali Kardeşimize Pmukovahaber ailesi olarak başarılar diliyoruz.

Sakarya da da şübesi olan Urgancıoğlu Şirketinin çalışmalarına yeri geldike yer vermeye çalışacağız

Pamukovahaber.com

Mehmet Yavuz

 

ŞİRKETİN ADRESİ DE ŞÖYLE

Merkez Adres : Yenice Mah.Fatih Cad.No:96 Pamukova/SAKARYA 

Şube Adres    :  Merkez Mah. Uluyol Cad. No:7/A Erenler/SAKARYA 

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2016, 12:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
adil erol pomukova
adil erol pomukova - 7 yıl Önce

pomukovamızdan böyle çalışkan evlatların yetişmesi çok sevindirici allah yolunu açık etsin ali urgan kardeşime başarılarının devamını diliyorum

SIRADAKİ HABER