banner392

Son Kar, Pamukova’nın Güzelliklerini ortaya çıkardı.

Pamukova’nın en güzel yerlerinden olan Kemaliye köyü kırsalında soğuk suların üzerinde alabalıkların yetiştiği, tamda onun üzerinde kurulan dinlenme tesisleri ve restoranında mevsimlere göre yiyecek menüleri ile bilenlerin tiryakisi olduğu Sarı Alabalık Tesisleri kış mevsiminin en özel günlerini yaşıyor.

Son Kar, Pamukova’nın Güzelliklerini ortaya çıkardı.

Kemaliye Alabalık Tesisleri karlarla bezenmiş kartpostalları aratmayan görüntüsü ile göz kamaştırıyor.

Tesislerde konaklamada dahil her türlü köy ürünleri yanında en baş menü olarak alabalık tesislerin olmazsa olmazı yiyeceklerinden

Şehir hayatı, şehir gürültüsü ve stresinden uzak kalmak isteyenlerin ister günü birlik ister ailece konakladıkları yerlerin başında Kemaliye alabalık tesisleri geliyor.

Tamda hafta sonu kar geliyor geldi derken Sarı Alabalık Tesislerine 15 cm dolaylarında kar yağdı.

Tesislerin sahibi olan Yılmaz Sarı tesislerin 24 saat hizmet verdiğini özellikle kış günlerinde daha fazla müşterileri geldiğini söylüyor.

Yılmaz Sarı; “Biz ler de gösterilen ilgi ye cevap verebilmek için başta alabalık menümüz olmak üzere yanında da köy türü ürünlerimizi çeşitlerimize ekledik. Yaz sezonu yöresel mantarlarımız da müşterilerimizin tercihleri oluyor. Şimdilerde Tuzda tavuk menüsü en beğenilen yemeklerimizden.” Diyor.

Ancak dünden beri devam eden yeni kar Kemaliye Alabalık Tesislerinde çok özel görüntüler oluşturdu. Bizde O özel Görüntüleri sizlerle paylaşırken tesislerden rezervasyon almak için

Tel: 0 542 542 07 66 yı çevirebilirsiniz.

İŞTE KEMALİYE SARI ALABALIK TESİSLERİNDEN GÖRÜNTÜLER.










 


Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2016, 21:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
memet
memet - 8 yıl Önce

çok güzel.tekrar görüşmek dilegiyle

SIRADAKİ HABER