banner392

Pamukova'ya tepeden bakan Esentepe Tesislerini ilk defa böyle görüntüledik.

Sakarya Büyük Şehir ve Pamukova Belediyesi tarafından ilk defa Pamukova ya böylesine yükseklerden bakan Esentepe Sosyal Tesislerinin açılışına az bir zaman kala Pamukova haber olarak girip görüntüledik.

Pamukova'ya tepeden bakan Esentepe Tesislerini ilk defa böyle görüntüledik.

 On yedi dönümlük bir alanda Pamukova’nın kuzeyin de kurulan, içinde kafeterya, çocuk oyun alanları, kamelyalar olan aileler için tam bir yaşam alanı olma iddiası ile yapılan Pamukova Belediyesi Esentepe Sosyal Tesislerini gezerek merak edilen yerleri görüntüledik.

Belediye tarafından büyük iddialarla yapılan. Ancak yüksekte kalan ve çalışmaları devam eden tesislerin içine girmek yasak. Tesisin yakında hizmete gireceğini söyleyen bekçiler giriş kapısına kepçe çekerek araç ile girişlere engel koymuşlar. Yaya olarak girmenin ise hala devam eden çalışmaları sırasında alanda bulanan çeşitli olumsuzlukların tehlike olabileceği için girişlere izin verilmediği bize anlatılıyor.

Görevlilere görmek istediğimiz ve dikkatle alanda gezerek görüntüleri çekmek konusunda da izin istedik ve izin aldıktan sonra ilk işimiz daha önce yayınlanan fakat gördüklerimizin maket projede bulunan çizimler olduğunu bildiğimiz için şimdi verilen izinlere de uyarak okuyucularımızın da meraklarını giderebilecek kadar hızla video görüntüler çektik.

Son 3 gündür kar yağışının da Tesislerin bir kısmı ve görüş alanlarında karla kaplı olan yerleri de kameraya çekmeye çalıştık.






İddia ediyoruz ilk defa Pamukova’ya kazandırılacak olan Esentepe Sosyal Tesislerini görüntüledik.

İŞTE PAMUKOVA DA YAPIMI DEVAM EDEN ADINDAN ÇOK SÖZ EDİLEN ESENTEPE SOSYAL TESİSLERİ.

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2016, 23:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
HÜSNÜ........ÖZCN
HÜSNÜ........ÖZCN - 7 yıl Önce

bir.zamanlar. çocukken..hep oralara çıkardım

SIRADAKİ HABER