banner392

Pamukova’nın eski kaymakamı Tuncay Dursun Kartepe'ye atandı.

2015 Yılında Hatay Reyhanlı ya Atanan Pamukova’nın eski kaymakamı Tuncay Dursun, Yozgat Yerköy İlçe Kaymakamlığı görevini yürütürken 2018 Yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Kartepe Kaymakamlığı görevine atandı.

Pamukova’nın eski kaymakamı Tuncay Dursun Kartepe'ye atandı.

2010-2015 yıllarında Pamukova da görev yapan Tuncay Dursun Pamukova da kaldığı 5 yıl içinde birçok hizmete imza attı. Pamukovalılar tarafından sevilen Dursun, Hatay’dan sonra Yozgat Yerköy İlçe Kaymakamlığı görevini de yaptı.

Pamukovahaber.com olarak 2015 yılında Pamukovadan ayrılan Kocaeli / Kartepe İlçesine atanan kaymamkam Tuncay Dursun’a yeni görevinde başarılar diliyoruz.

TUNCAY DURSUN KİMDİR ?

1970 Bayburt doğumludur. 1990’da Ankara Ü. S.B.F. Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. Aynı Üniversitenin Siyaset Bilimi ve Yönetim Bilimleri programlarında birer yüksek lisans yaptı. Bir süre Abant İ.B.Ü.’nde siyaset bilimi araştırma görevlisi olarak çalıştı. 1996 yılında mülki idare amirliği mesleğine girdi. Gökçebey, Pazaryolu, Kurşunlu, Patnos, Pamukova, Reyhanlı ve Yerköy ilçelerinde çalıştı. 12.09.2018 tarihi itibariyle Kartepe ilçemizde görevine başladı. Yayınlanmış üç kitabı ve birçok makalesi vardır.

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2019, 17:32

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER