banner392

‘Pamukova Göl Park’ Kurban Bayramının en gözde yeri oldu.

Pamukova Belediyesi tarafından D-650 Kara yolunun kenarında Cumhuriyet Mahallesi sınırları içinde 5 bin 500 metrekarelik alana inşa edilen Göl Park bu Kurban Bayramında küçük büyük herkesin uğrak yeri oldu.

‘Pamukova Göl Park’ Kurban Bayramının en gözde yeri oldu.

3 bin 500 metrekare alan içinde sunni gölette gondol ve sandal turu yapılabilen. Alanın bir kısmında trenle gezilebilen, göle sıfır kısımda aileler için 15 adet kamelya bulunuyor. 600 kişiye anında hizmet verebilme kapasitesi olan Belediye Parkında teras cafe, ada cafe, çay bahçesi gibi yaşama alanlarının yanında, çocuklara için oyun oyun alanlarız da bulunuyor.

Kurban Bayramında havalarından iyi gitmesi sonucunda Pamukovalılar genç yaşlı herkes, özellikle akşamları yeni hizmete giren Göl Parka akın ettiler. Çocuklar daha çok alanda tur atan trene binmeyi tercih ederken, gençler ise gölde gondol sefası yaptılar.

Aileler ise parkta göle sıfır olan kamelyaları tercih ettiler.

600 metre karelik kapalı alanı tercih eden çay tiryakileri ise 2 katlı kapalı alanın altında bulunan pide salonunda yeni tesislerinin pidesinin tadınada bakanlar oldu.

Pamukova’nın ihtiyacı alan sosyal tesislerinden olan ve çalışmaları devam eden Pamukova ya tepeden bakılacak Esen Tepe tesislerinden önce biten Göl Park tesisleri bu bayramda Pamukovalılara iyi bir hizmet olarak geri dönmüş gibi görülüyor.















 





Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2016, 01:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER